Mange mennesker har nogle gode venner de ses med ofte, det kan også betyde at der nogle gange går lidt rutine i den, måske mødes i næsten altid til middag hos hinanden, eller også er i typerne der altid mødes på den lokale stambar og sidder og snakke hele aftenen. Ikke at der er noget i vejen med det, men indimellem kan det være sundt at prøve at ændre lidt på vanerne, så man får nogle nye oplevelser sammen. En temafest for voksne er en oplagt måde at gøre på. Hvis i også er kommet i alderen, hvor nogle af jer har børn, så er det ekstra vigtigt indimellem at lave voksne arrangementer, hvor børnene ikke er med. At holde en temafest for voksne kræver selvfølgelig lidt planlægning, men det behøver ikke være vanvittig tidskrævende, der er nemlig mange specialiserede butikker som har alt hvad I får brug for til sådan en aften. Hvis I står og mangler noget inspiration til hvilken slags temafest for voksne I skal holde, så kan i med fordel tjekke denne side ud, så vil i helt sikkert have fundet på et tema i løbet af kort tid. https://www.partybutikken.dk/shop/tema-voksne-110s1.html.

Vælg et tema fra ungdommen

Hvis I er en vennegruppe som efterhånden har kendt hinanden i mange år, kan det være sjovt at lave en temafest for voksne, hvor i går tilbage i ungdommen, og sammen mindes nogle af de gode gamle tider, I har haft sammen. Måden I kan gøre det på, er ved at tage det årti i var unge sammen i, og så lave det til temaet for aftenen. På den måde får I lavet en temafest for voksne, som I alle synes er sjov at være en del af.
Det gode ved dette tema er at i til jeres udklædning, bare kan tage et kig i klædeskabet, finde det frem der ligger længst inde i skabet, og så kan i klæde jer ud som jeres ”gymnasie jeg” for eksempel. Det kan I sikkert får meget sjov ud af, da mange i løbet af gymnasietiden, måske har eksperimenteret lidt med stil og frisure.

fester

Husk pynt og drinks til jeres temafest for voksne

Enhver fest har brug for den rette setting. Her kan man komme rigtig langt med noget godt simpelt pynt. Hvis en af jer har lidt ekstra overskud, så kan man jo overveje om pynten skulle bestå af gamle billeder fra jeres ungdom. En del af jer har nok et par fotoalbum, hvor der er billeder fra forskellige oplevelser i har haft sammen, en måde man kan gøre det overskuelig på er ved at alle tager nogle billeder med printet i papir, og så kan i hænge dem på væggen som pynt.

En anden vigtig ting, udover udklædning og gamle billeder, det er i får den helt rigtige drikkelse. Her vil et oplagt til denne, trip down memory lane, være at baren består af jeres yndlingsdrinks fra ungdommen, om det så er en pinã colada, G&T eller bare en kold dåseøl.

Med disse små ændringer, kan I få en fantastisk temafest for voksne, som andeledes end det i plejer og som helt sikkert kommer til at blive husket i fremtiden også.