boligopdagelse
carolinesillesen

Hvis du er på boligjagt, og har været i en længere periode, hvor du stadig ikke har fundet drømmeboligen i det område du gerne vil være i, så er det måske på tide at gøre noget andet. I denne proces, er der sådan cirka to muligheder tilbage. Den ene er drop boligjagten i en periode indtil den rigtige bolig dukker op. Den anden mulighed er byg din egen nye bolig og få tingene som du vil have det.

Byg din drøm

Hvis du får bygget dit eget hus, kan du få det hele som du vil have det. Materialerne skal du også selv vælge. Det kan være svært at vælge rigtigt og vælge så hele huset får en sammenhæng. Men derimod er det også det fede ved at bygge sin egen bolig. Der kommer en masse oplevelser med som du aldrig har troet du skulle være en del af.

Tag på en badeværelse udstilling

Tag på de fedeste showrooms. Noget der er større og vildere end Ikeas badeværelse udstilling. Hvis man ikke ved at de findes, så er det heller ikke noget man normalt gør. Men hvis man står med nogle drømme og fantasier omkring sin bolig, så er det helt sikkert værd at besøge disse. Du kan finde showrooms inden for hele boligen, men også for de enkelte rum. Det bedste råd er at starte med et rum adgangen. Hos https://www.badogfliser.dk/ får du de vildeste showrooms og en masse fede ideer fra en badeværelse udstilling, som du kan medbringe til din egen bolig.

badeværelsesudstilling

Materialevalg

Når der skal bygges en ny bolig, skal der også tages stilling til mange ting. Du bør overveje: 

  • Udseende på klinker, fliser og vægge på badeværelset
  • Vandhanen kan fås i mange størrelser, udformninger og farver
  • Håndklædetørre
  • Skabe
  • Bordpladernes materiale
  • Toilettets højde og udseende
  • Husets gulve og vægge
  • Varmekilder og gulvvarme

Hvis det hele skal hænge sammen, og man er helt ny i boligverden, så er det vist på tide at få en indretningskonsulent indover. De hjælper med alt hvad der er vigtigt for dig, og du slipper for en masse bekymringer og spekulationer. Det er rent win win.

badeværelseshåndvask

Du kan med stor fordel bede om en indretningskonsulent, hvor der er showrooms. Endvidere kommer de gerne ud til din bolig, så de selv har et overblik. Herefter kan de så småt begynde at tegne og designe dit nye hjem.

Den færdige bolig

Når der bygges boliger, kan man ofte tydeligt se om der har været indretningsarkitekt på eller ej. Nogle er super dygtige til selv at indrette sin nye bolig, mens andre laver nogle dumme fejl i form af farvevalg og materialevalg. Hvis du vil undgå disse fejl, og have en bolig der står skarpt fra start, så bør du anvende konsulenter og indretningsarkitekter. Herved opnår du din egen stil, med dit personlige præg i en bolig der står skarpt. På denne måde opnår du også dumme fejlkøb, som i sidste ende kan koste dyrt. Ved den rette hjælp, er det dyrere her og nu, men bedre på slut resultatet.