hund der leger
carolinesillesen

Skal du finde legetøj til din hund, går du ikke galt i byen med Kong hundelegetøj. Legetøj fra Kong er hundelegetøj i god kvalitet. Det er lavet i holdbare materialer, der ikke lige går i stykker med det samme.

Det er ikke uden grund, at Kong er et meget populært mærke inden for hundelegetøj. De har et kæmpe udvalg af forskellige slags legetøj. Der er noget for enhver hund. Det kan også holde til enhver hund. Hvor noget andet hundelegetøj går i stykker hurtigt, holder Kong hundelegetøj meget bedre.

Aktivér din hund med legetøj

Når du har hund, så har du en daglig opgave. Den skal luftes, fodres og aktiveres. Det er et stort arbejde at have hund. Det tager meget af din tid. Selvfølgelig giver det dig også mange gode ting at have hund. Ellers ville der jo ikke være så mange, der havde en.

Nogle dage kan det være sværere at tage sig sammen til at aktivere hunden. Måske er vejret dårligt, måske er du virkelig træt. Så kan et stykke Kong aktivitetslegetøj redde dig. Du finder det bare frem fra skabet, fylder godbidder eller hundens morgenmad i, og giver det til din hund. Imens den så arbejder på at få godbidderne ud, kan du sidde i sofaen med en kop kaffe eller te.

Hjerne- og næsearbejde er noget af det bedste aktivering til hunde. De bliver dejligt tilfredse og trætte af det. Der skal også mindst en daglig tur til, men en daglig opgave, som hunden skal løse, kan også anbefales.

aktivering af hund

Styrk jeres forhold

Sørger du for at aktivere din hund nok, vil det styrke jeres forhold. Den vil forstå, at du tager dig af den og sørger for, at den ikke keder sig. Den begynder ikke selv at finde på noget at lave og får ikke dårlige vaner med at bide i dine sko eller at tage sofapuderne.

Med et stykke Kong hundelegetøj, som I kan lege sammen med, kan du også styrke jeres forhold. Leger du sammen med din hund, vil det knytte jeres bånd tættere. Ligesom hvis du lærer den nogle sjove tricks. Leg og træning er samarbejde, og samarbejde styrker forholdet.

Ved du ikke, hvordan du skal gribe det an, så kan du gå til træning med din hund. Det vil give jer mange værdifulde oplevelser sammen. Du kan også lære, hvordan du bedst aktiverer og træner din firbenede ven. Der findes mange former for hundetræning, så du skulle nok kunne finde noget, du synes er sjovt. Måske noget tricks-træning eller træning, der inspirerer til legetøjsaktivering?

Også til katten

Har du også en kat, kan du ligeledes finde legetøj til den fra Kong. De laver både legetøj til hunde og katte.

Der er mange timers sjov aktivering i kattelegetøj fra Kong, og katte har også brug for aktivering. Du får ikke lige det samme tætte forhold til din kat, som du kan få til din hund, fordi du giver den noget lækkert legetøj. Men det kan være, at den så kan lide dig lidt bedre.