fletkurv

At bruge fletkurve i boligindretningen har i mange år været populært. Rundt omkring i hjemmene kunne flere steder findes fine kurve fyldt med alt fra bløde tæpper til garnnøgler eller legetøj.

I dag er det heller intet særsyn at se fletkurve inkorporeret i boligindretningen. Disse bruges nemlig stadig flittigt – både som opbevaringsløsning, men også til at tilføje et naturligt og “blødt” element i det moderne hjem. Læs med her, og få gode tips og tricks til hvordan fletkurve bedst bruges i boligindretningen.

Fletkurv er den perfekte opbevaringsløsning

Selv i det moderne hjem, hvor der er øget fokus på minimalisme og simple, rene linjer, er der stadig et behov for opbevaring. For hvor skal man gøre af alle de ting, der er nødvendige at have, men som ikke behøves at ligge synligt fremme? En fletkurv er svaret!

Som opbevaringsløsning fungerer en fletkurv genialt. Den er nemlig både praktisk og pæn – og så tilføjer den et varmt element til boligindretningen, som man kan hvile øjnene på. Hvad kan man opbevare i en fletkurv? Fletkurve kan bruges i mange forskellige opbevaringsløsninger og til mange forskellige opbevarings formål. Hvad enten du har behov for at opbevare dine børns legetøj, ekstra sengetøj, tegneserieblade eller noget helt fjerde, har du nemlig med en fletkurv den helt rette opbevaringsløsning lige ved hånden.

Tilføj boheme stil til hjemmet med fletkurv

En fletkurv er et stykke boligindretning, som i den seneste tid har opnået stor popularitet. Det skyldes til den grad at fletkurve i manges øjne er synonym med den eftertragtede boheme stil.

Boheme stilen kendetegnes i særdeleshed af naturlige materialer – herunder flet -, jordfarver, bløde former og rolige nuancer. Dertil kommer det hav af grønne planter, fine nips og genbrugsfund, som også forbindes med boheme stilen. Hvad passer bedre ind i en boheme indretning end en fletkurv?

En fletkurv tilføjer nemlig boligindretningen det element af boheme stil, som mange så gerne vil gøre til en del af deres hjem. En fletkurv er med til at give ro i rummet, give øjet og sindet en pause fra de ellers meget simple og lige linjer, som findes i den moderne boligindretning. Har man fletkurve med i sin boligindretning, kombinerer man det bedste fra to forskellige boligindretningsstilarter.

Sådan kan du benytte fletkurve i boligindretningen

Ja, der er altså mange gode grunde til det giver god mening at benytte fletkurve i boligindretningen. Lige meget hvordan du har sammensat dit hjem indretningsmæssigt, vil du helt sikkert også kunne få store fordele ud af at bruge fletkurve i din indretning.

Hvordan får man startet med at bruge fletkurve i indretningen? Først og fremmest må man få anskaffet sig en fletkurv til formålet. Der findes rigtig mange flotte og brugbare fletkurve på markedet. Det handler blot om at finde frem til en i det helt rigtige materiale, farve nuance og størrelse.

Dette kan nemt lykkedes ved at kaste et blik på en hjemmeside som sælger boliginteriør i boheme stilen. Her vil du helt sikkert kunne finde det perfekte bud på en fletkurv til dig.