sommerkjole
carolinesillesen

Når du skal have fat i den helt rigtige garderobe til sommeren, er der mange forskellige ting du skal tænke på. Generelt set skal du selvfølgelig tænke over hvad du i forvejen har. Hvis du i forvejen har en masse sommertøj, er det ikke sikkert, at du behøver gå ud og købe endnu flere kjoler. Måske har du mange i kælderen eller på loftet og dem kan du også kigge nærmere på. Find kjoler online hvis der alligevel er nogle, som du tænker at kunne have behov for.

Brug hvad du allerede har

Kigger du på en tøjguide på en hjemmeside for en butik vil den formentligt ende med at skrive, at du bør købe noget af deres tøj. Uanset hvad du svarer i deres test vil det ende med, at du selvfølgelig skal ud og investere i meget af deres tøj. Sådan behøver det dog ikke være. De fleste af os har nemlig en guldgrube i vores klædeskab allerede. Det man altid skal gøre som det første, er at kigge i ens gemmer. En god tøjguide vil altid minde dig om, at du allerede har mange farverige kjoler, som du kan hive frem. 

Det kan være, at du har kjoler, som er flere år gamle. En god ting er at begynde at kigge på disse ting på en helt ny måde. Det kan være, at det eneste disse kjoler kræver er nogle nye øjne. Har man kigget på sine feminine kjoler på én måde i mange år kan det være svært at se på dem på en ny måde. Det er dog slet ikke umuligt.

Et tøjguide tip: byt med dine veninder

En anden ting du kan gøre hvis du skal ud og finde farverige eller skjortekjoler er at du kan bytte med dine veninder. En god ting er, at det kan være, at man selv blive træt af ens tøj. Man har måske købt nogle kjoler online, som man aldrig har fået gået med. Kjolerne er for flotte til at smide ud så derfor har man beholdt dem. Det kan være, at det er på tide, at man giver dem videre. Hvis ens veninder gør det samme, kan man sørge for, at man på den måde bytter med hinanden. Så er der intet spild og det kan gøre, at man får andre til at se anderledes på ens tøj. Det kan også være, at de kjoler på udsalg man har købt, klæder ens veninder meget bedre. I så fald bør man lade dem bruge ens farverige kjoler i stedet. 

kvinder i sommerkjoler

Husk at alt passer sammen

En ting der er vigtig at huske på er, at alt tøj potentielt passer sammen. Der er mange, der siger, at visse feminine kjoler ikke passer sammen med andre. Læser du en god tøjguide vil den dog altid sige, at alle ting sagtens kan passe sammen. Især de farverige kjoler kan passe sammen på kryds og tværs som du ønsker det. Det vil gøre, at du pludseligt har mange flere ting du kan gøre med alle dine kjoler.