Geoff Anderson

Der er mange, der holder af at fiske, og det er ikke så underligt, for det er en sjov aktivitet med et lækkert udbytte. Drømmer du også om at komme ud og fiske? Så læs med her, og hav alt udstyret klart!

Fisketøj fra Geoff Anderson

Det er nogle gange hårde vilkår, man skal ”arbejde” under, når man er på fisketur. Der er meget vind og vejr, og du skal have noget tøj på, der kan holde til det. Hvis du leder efter noget i god kvalitet, så kan du købe godt fisketøj fra Geoff Anderson – så er du sikker på at være godt klædt på i fisketøj fra Geoff Anderson til turen!

Geoff Anderson

Fiskestang

Når man taler om fiskeudstyr, kan man ikke komme uden om, at man skal have en fiskestang. Det er jo den, du skal fange fisken med. Det er vigtigt, at du finder en i god kvalitet, som kan holde til den modstand, der kommer, når du får en fisk på krogen.

Madding

Fisken bider ikke på krogen, hvis du ikke har noget at lokke den med. Du skal derfor huske at have noget madding. Du må selv om, om du går ud i haven og graver regnorme op, eller om du køber noget madding, der er lavet til formålet. Sidstnævnte er naturligvis lidt mindre besværligt, så det er ikke så underligt, hvis det er den løsning, du vælger.

Krog

Du skal have en krog, du kan sætte din madding på, når du skal ud og fiske. Hvis du har en gammel krog derhjemme, du har tænkt dig at bruge, så kan det være en god idé at give den en omgang med en krogsliber. Så er den hurtigt så god som ny igen!

Blink

Blink fungerer, fordi det fanger fisken opmærksomhed, når den er nede i vandet. Man kan få mange forskellige blink, og her er det bare med at vælge, hvad der passer dig bedst.

Kniv

Når du fanger en fisk, skal du naturligvis færdiggøre det, du har startet. Det skal du gøre med en kniv i rustfrit stål. Du skal selvfølgelig også vide, hvordan man skærer en fisk op eller have en ven med, der har forstand på, hvordan man gør.

Det kræver en smule finesse at gøre det rigtigt, så du skal ikke bare prøve dig frem, hvis ikke du ved noget som helst om det.

Opbevaringskasse

Det er også fornuftigt, hvis du har en opbevaringskasse med, hvor du kan have dine ting i. Det er yderligere smart, hvis det er en kasse med opdelte rum, så du har et godt overblik over, hvor dine ting er henne, og så du hurtigt kan finde dem.

Tålmodighed

Tålmodighed er ganske vidst ikke et fysisk redskab, men det er stadig noget, du skal have med, når du skal ud og fiske. Det kan nemlig tage lang tid, før der er noget, der bider på krogen, og så må du altså lære at væbne dig med tålmodighed. Det kan også være en god øvelse, hvis du har problemer med tålmodigheden.