møbler
carolinesillesen

Er du blevet lidt træt af de samme gamle sager, du har stående derhjemme? Er det måske på tide, at dit hjem skal have en make-over? Så kan det heldigvis løses uden, at du skal ud og bruge for mange penge på det. Med bare nogle enkelte møbler, kan du skabe et helt nyt look i dit hjem.

Du behøves altså ikke at udskifte alle møblerne derhjemme for at få lavet en flot forandring. Du kan sagtens nøjes med kun at udskifte nogle af møblerne eller tilføje nogle få nye detaljer, og dermed få skabt en helt ny stemning.

Vi vil herunder give dig nogle råd i forhold til, hvilket slags møbler, du kan udskifte – og derefter få følelsen af, at hele rummet de står i, er forandret.

brune møbler

Skift sofaen ud

Denne ting er måske lidt oplagt, da sofaen er så stort et møbel, som det er. Trods det, er det vigtigt ikke at undervurdere, hvad en ny sofa kan gøre for designet i et rum. Det kan give et helt nyt udtryk, når du udskifter sofaen med en ny. Hvis du dog føler, at det er lidt dyrt, og du ikke har pengene til det, så kan du også overveje at få et nyt betræk på sofaen i en helt anden farve. Eller du kan også køre den helt budgetvenlige løsning, som er, at du skifter pudebetrækkene ud med nogle helt nye. Nye puder kan altså gøre en større forskel, end du måske lige går og tror.

Få et nyt spisebord

Spisebordet er ofte et af de møbler, man har i længst tid – og det kan du forståeligt nok godt blive træt af med tiden. Derfor er det et oplagt møbel at skifte ud, hvis du gerne vil give dit hjem en make-over. Hvis du vil have et nyt spisebord, kan du enten vælge at købe et, der måske minder om det, du har derhjemme, hvis du er virkelig vild med den stil. Selvom det nye bord måske minder om det gamle, så vil det stadig give et anderledes look. Du kan selvfølgelig også vælge at gå med et spisebord, der slet ikke minder om det gamle – så skal du i hvert fald ikke være bange for, at du ikke skaber en helt ny stemning i spisestuen.

Et nyt farverigt tæppe kan gøre underværker

En af de mere enkel og ofte lidt billigere ting, du kan udskifte, hvis du er i gang med en make-over, er skifte dit gamle, måske lidt slidte, tæppe ud. Selvom det måske ikke er den største ting i hjemmet, så gør det alligevel en rigtig stor forskel. Hvis dit nuværende tæppe måske er et af de mere enkle tæpper i en grå, sort eller hvid farve, så kunne det være værd at overveje, om dit nye tæppe måske skal være mere farverig? Det kan for eksempel være en flot gul eller blå farve, som helt sikkert vil skabe et helt nyt look til rummet. Du kan også få tæpper i nærmeste utallige forskellige mønstre, så der er der også masser af muligheder for at få lige præcis, det tæppe du synes er pænest, og passer bedst til resten af rummet.