mit nye badeværelse
carolinesillesen

Langt om længe er min badeværelsesrenovering blevet færdig, og det er faktisk uden hverken at blive ruineret eller offer for en kronisk hovedpine. Håndværkere og byggeprojekter kunne lige så godt være et synonym for mareridt, eftersom det er noget vi ofte forbinder med dårlige oplevelser. Jeg har før fået lavet mindre projekter, hvor håndværkerne for det første var lang tid om det, men samtidig også efterlod en helvedes masse oprydning.  Jeg må dog indrømme, at jeg denne gang havde en oplevelse udover alt forventning, da Flex VVS hjalp mig med at renovere mit nye badeværelse. Derfor vil jeg gerne dele min positive oplevelse med jer.

Renovering af badeværelse

I et par måneder har jeg drømt om at renovere badeværelset, fordi jeg simpelthen har været så træt af de gamle kalkbedækket hvide fliser, som man tilnærmelsesvis kunne havde kaldt gullige. Dengang jeg flyttede ind, valgte jeg ikke at gøre noget ved badeværelset, da jeg ærligt talt ikke havde pengene til det. Tanken om at gå i bad eller benytte et toilet, som er blevet brugt af fremmede mennesker, har jeg alle dage hadet tanken om. Derfor kontaktede jeg en række håndværkere for at indhente nogle forskellige tilbud, og her faldt valget på Flex VVS og M3S murerenterprise, som i samarbejde vil kunne tilbyde en fornem løsning til mig. Da jeg bor i København, var det vigtigt for mig at vælge en VVS’er, som har kendskab til kloaksystemerne og ikke mindst måden rørene bliver lagt på i de gamle Københavner lejligheder. Flex VVS holder godt nok til i Stenløse, men hjælper både private såvel som erhvervs byggeprojekter med VVS-arbejde i København og resten af hovedstadsområdet herunder bl.a. Charlottenlund, Hellerup, Vanløse, Frederiksberg, Lyngby og Virum. Sajad der ejer Flex VVS, fortalte mig, at han havde mange års erfaring med VVS arbejde i København, og ville derfor gerne give et tilbud på VVS installationer til mit nye badeværelse.

lækkert nyt badeværelse

Fra han kom for at se på det gamle badeværelse, gik der knap 3 dage før han kunne starte på projektet, hvorefter der gik yderligere 2 dage til han var færdig. Jeg var imponeret, fordi det var sgu en effektiv service, og hvad jeg har fået fortalt at familie og venner, kunne jeg godt regne med at bruge minimum et par uger på at få renoveret mit badeværelse. Derudover efterlod han intet byggerod, så mureren fra M3S murerenterprise kunne overtage opgave med det samme.

På mit nye badeværelse har jeg fået installeret en stor lækker håndvask, og brusekabinen har jeg opgraderet med en lækker multibruser, der stort set føles som en omgang masse om morgenen. Det er først nu, hvor jeg har fået en ny bruser, at jeg har indset, hvor dårlig stand den gamle har været i.

bruser

For mig var det også vigtigt at vælge en autoriseret VVS installatør, så jeg ikke får problemer senere hen med håndvasken, bruseren og toilettet. Heldigvis er Sajad en autoriseret VVS’er, som har varetaget hundredvis af VVS badeværelsesopgaver. Skal du renovere eller bygge nyt badeværelse, så vil jeg også til enhver tid vælge at anvende en autoriseret installatør, eftersom du vil være godt dækket. For det første sikrer du dig en god installation, som kan holde i mange år, men derudover kan forsikringsselskabet også være behjælpelig i tilfælde af, at der skulle være en fejlinstallation.

Hjalp mig med at spare på energiforbruget

Servicen jeg fik hos Flex VVS har været uden sammenligning, da de uden beregning kom med nogle anbefalinger til resten af min bolig. Det viser sig, at jeg har haft radiatorer, som er overdimensionerede i de værelser jeg har. Det betyder, at de bruger for meget energi i forhold til, hvad jeg reelt set har behov for.

radiator der er overdimensioneret

Jeg troede faktisk kun, at en VVS’er blev brugt til badeværelse, køkken og andre rum med forbindelse til kloaksystemet. Men udover klassisk blikkenslager arbejde, kan de også være behjælpelige med energioptimering. Mange huse og lejligheder bruger for meget energi, og det kan der være mange forskellige årsager til. En ting er selvfølgelig radiatorerne, som jeg fik rådgivning omkring, men det kan også være fjernvarmeanlægget eller gasfyret, som trænger til en kærlig hånd.

Både fjernvarme og gasfyr kræver service og eftersyn regelmæssigt, da de skal indreguleres og justeres efter sæsonen. På den måde bruger man ikke for meget energi, og samtidig efterses apparaterne, så de ikke går i stykker. I sammenhæng med min gode oplevelse, har jeg valgt at sætte min vicevært i forbindelse med Flex VVS, da jeg tænker de vil være den perfekte samarbejdspartner til en serviceaftale på vores varmeanlæg i lejlighedskomplekset.

Står du og skal bruge hjælp af en autoriseret VVS installatør i Stenløse, København og omegn, så kan jeg klart anbefale at hive fat i Sajad fra Flex VVS. Jeg fik en fantastisk service, hurtig eksekvering og ikke mindst en skarp pris på mit projekt med renovering af badeværelset.