træn logik med en rubiks cube
carolinesillesen

Elsker du logiske spil hvor du kan føle at din hjerne bliver udfordret og hvor du presser dit eget intellekt? I så fald skal du læse med her. Her sætter vi nemlig lidt fokus på hvordan det er du kommer i gang med at træne logikken og generelt får bedre logisk sans, som du med garanti vil kunne benytte dig af i hverdagen. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Sjove logiske spil – rubiks cube 2×2

Hvorfor ikke træne logikken på en sjov måde? Der er masser af gode logiske spil, som kan udfordre en, og som man kan gå i gang med med det samme. Der findes for eksempel rigtig mange gode apps, som man nemt og hurtigt kan downloade på sin mobil eller sin tablet.

Her er spillene ofte delt op alt efter om de udfordre dig på sprogområdet eller for eksempel med tal. Eller måske er det gode mystiske gåder du skal til at gå i gang med? Men de har alle sammen fokus på at styrke logikken og kan derfor være gode for dig.

Hvis du ikke har lyst til at sidde med snuden nede i en skærm, så kan du også fint få anskaffet dig en 2×2 rubiks cube. En rubiks cube 2×2 kan ofte være utrolig svært for selv den bedste og det mest logiske menneske at løse. Derfor er det også en god ide at starte på et niveau, som man kan hamle op med.

Hvis du længe har gået med en drøm om at kunne løse en rubiks cube, så er en rubiks cube 2×2 netop det du skal have fat i. Med en rubiks cube 2×2 så starter du på et nemt nok niveau, som du hurtigt kan hamle om med og derefter får du også lyst til at opgradere til svære niveauer og større rubiks cubes.

Lær lidt om matematik og fysik

Hvis spil ikke lige er noget for dig, så kan du også bare gå i gang med at lære noget mere om fysik eller matematik generelt. Hvis du tager et smut ind på nettet så kan du hurtigt finde frem til en masse dejlige videoer og hjemmesider, som giver dig gratis læring i netop disse emner. Hvis du kan engelsk, så er det endnu nemmere at finde denne slags sider.

Føl dig ikke skræmt over at du ikke har haft matematik siden skoletiden, som måske ligger mange år eller endda årtier tilbage i tiden. Ofte ligger der stadigvæk noget dybt begravet i din hjerne, som langsomt vil dukke op til overfladen, når du begynder at kigge på emnet igen. På den måde er vores menneskehjerner meget fantastiske.

Hvis du har dårlige men fra skoletiden hvad angår fysik og matematik, så kan du også begynde på noget lidt andet såsom programmering. Du behøver slet ikke at nå til det niveau, at du kan lave dine egne apps på telefonen – selvom det da ville være meget sjovt.

At lære det mest basale indenfor programmering kan også give dig rigelig af udfordringer og styrke din logiske sans gevaldigt.