kvinde i bil
carolinesillesen

Er du en af dem, der er så heldig at have mulighed for at have bil? Det er virkelig rart at have, men der er nærmest ikke noget mere irriterende en kold vintermorgen, end hvis bilen ikke vil starte, fordi batteriet er afladet. De fleste har nok prøvet at have travlt en dag, hvor bilen af den ene eller anden grund ikke vil starte. Hvis det samtidig er koldt udenfor, er det nok nærmest det sidste, man har lyst til.

Undgå besvær med CTEK mxs 3.8

Det er heldigvis nemt at gøre noget selv, hvis man gerne vil undgå at stå ude og fryse, fordi bilen ikke vil starte. Én mulighed, man har for at gøre noget selv, er, at man kan anskaffe sig en CTEK mxs 3.8 batterilader. Med sådan en kan man sørge for, at bilbatteriet altid er opladet og klar til det tidspunkt, hvor man skal afsted.

Lige præcis CTEK mxs 3.8 batteriladeren er ekstra god til at lade bilbatteriet op om vinteren. Den har noget, der bliver kaldt en ”Snowflake”-tilstand, som efter sigende skulle være optimal til ladning på kolde vinterdage.

CTEK mxs 3.8 er også smart, når det ikke er vinter

Udover, at denne batterilader har en smart funktion til vinteropladning, kan den også andre smarte ting, der gør livet nemmere for bilejere. CTEK mxs 3.8 er en intelligent batterilader. Den kan bl.a. selv finde ud af batteriets tilstand og undersøge, om det overhovedet kan modtage og holde på det, det får gennem opladningen.

Derudover har den syv trin for opladningen og mulighed for batterivedligeholdelse. Alt dette kan man nemt følge på opladerens LED-display. Samtidig bryster de sig også af, at opladeren er nem og sikker at bruge. Dette betyder bl.a., at den er sikret mod kortslutning og beskyttet mod, hvis man f.eks. kommer til at bytte rundt på plus og minus på batteriet. Man behøver således ikke være en ørn til hverken biler eller batterier for at kunne bruge denne batterilader.

Man behøver altså ikke være bekymret for at komme til at gøre noget forkert og ødelægge noget med denne lader – de har sikret den, så det ikke kan gå helt galt.

ctek batterilader 3.8

Andre ting man bør overveje til bilen om vinteren

Det er ikke kun en batterilader, der er rar at have til bilen her til vinter. Det er også en fordel at have en skraber, så man kan skrabe is af især forruden, men også lygterne og de andre ruder. Derudover bliver ruderne ofte mere duggede indvendigt om vinteren, end de gør om sommeren. Derfor er en dugfjerner også en rigtig god idé. Den suger fugten, og dermed bliver ruderne ikke duggede.

Noget man ikke håber, man får brug for, men som også er godt at have med, er en skovl, et tæppe og noget varmt tøj. Alt dette er rart at have, hvis man kommer til at sidde fast i en stor snedrive, eller på anden måde sidder fast et sted, hvor det ikke er så nemt at komme fra.

Det var lidt gode vinterråd til bilen herfra – god fornøjelse.