home

Hvis du skal i gang med at male derhjemme, så ønsker du sikkert at få et godt resultat. Det kan f.eks. være, at du skal male vægge eller loft, og her kan det være, at du skal starte med at male med grundmaling som start. Derefter kan du gå i gang med at male med den farve, som du ønsker i hjemmet.

Brug grundmaling til nikotinpletter i loftet

I dag er der ikke længere mange, der vælger at ryge i hjemmet. Men det er ikke noget, som man skal mange år tilbage før, at det var mere normalt. Derfor kan man også risikere, at man har et hjem, hvor der er nikotinpletter. Det kan f.eks. være, at du har købt et hus til en billigere pris, fordi det kræver lidt istandsættelse, som f.eks. en omgang maling. Med grundmaling er der langt bedre garanti for, at malingen kommer til at dække nikotinpletterne.

living room

Nøjes med én omgang farve

Hvis man starter sit malerprojek med at male vægge, loft eller anden overflade med grundmaling, så slipper man også for det meste for at male mere end én gang. Det kan også være meget hårdt at male f.eks. et loft, og derfor slipper man gerne for at gøre det over for mange omgange. Mange får også ondt i nakken, når de skal male loft, fordi man – naturligvis – kigger så meget opad. Her er det smart, at man kan skåne kroppen for at skulle male loftet 3-4 gange, men i stedet for sikre sig, at man maler det 2 gange.

Et flot og ensartet resultat

Med grundmaling som grundlag giver du dig selv langt bedre vilkår for at skabe et flot og ensartet resultat. Skal du f.eks. sælge et hus videre, som du først skal få til at stråle, kan en omgang maling gøre meget. Du kan få det bedste resultat, hvis du starter med grundmaling til boligen. Der kan være flere forskellige pletter og skrammer, som man ønsker at dække uden det store besvær – og her er grundmaling et fantastisk produkt at bruge!

Grundmaling til flere forskellige materialer

Det er muligt at finde grundmaling til en række af forskellige overflader. Det er f.eks. ikke ligegyldigt, om du skal male på træ, gips eller beton. Heldigvis findes der grundmaling til alle disse slags materialer, så du trygt kan vide, at du går i gang med et godt malerprojekt.

Gode råd, når du skal male

Det kan være hårdt at male, og derfor er det altid en fordel, hvis der kan være flere om opgaven. Det kan f.eks. være, at du har venner eller familie, der har lyst og overskud til i hjælpe til bytte for en god middag med vin til – eller lignende. Derudover skal du huske at købe maling i god kvalitet – og start med grundmaling for bedre resultater. Husk desuden at dække af, så der ikke kommer maling uønskede steder. Tag tøj på, der gerne må blive beskidt – og husk brug af malertape, så du kan få skarpe kanter og fine snit.