medaljer til stævne
carolinesillesen

Som barn og konkurrenceglad findes der intet bedre end at blive belønnet for de anstrengelser man selv, eller hele ens hold har gennemgået. At få medaljer eller pokaler kan dermed være med til at gøre hele dagen eller sågar et helt stævne til noget helt særligt.

Medaljerne kan bruges til alt slags konkurrence

Der er ingen grænse for, hvad man kan anvende medaljerne som til. Det handler om at man får en medalje, når man har opnået noget. Derfor kan man sagtens bruge dem til de næste familiearrangement, hvor der skal dystes i brætspil. Man kan også sagtens bruge dem til sportsstævner, og det er typisk kendt ved for eksempel håndbold og fodbold arrangementer. De lave priser per medalje kan gøre at ethvert vindende hold for en årgang, kan få en medalje med hjem og derved et minde for livet. Det er muligt at finde medaljer online, se bare her https://www.pokalbutikken.dk/billige-kvalitets-medaljer/.

Brug medaljer til den næste fest

Alle drømmer om at afholde den fest, der bliver talt og snakket om i mange år fremover. Måske er der ovenikøbet tale om en fest med lege og små konkurrencer. Her kan medaljerne igen komme ind i billedet. Få fat i et par medaljer til vinderen, og de kommer med sikkerhed til at gå rundt og blære sig resten af aftenen. Det er naturligvis bare sjov og ballede, med gæsterne vil helt sikkert synes om det.

medaljer til fest

Mange gemmer deres medaljer hele livet

Når man som barn har vundet en medalje i eksempelvis fodbold, håndbold, gymnastik, skak, dans eller hvad end det måtte være, er dette ikke uvant at medaljer gemmes resten af livet. Man har en ordentlig stak medaljer til at være et sted, hvad end det er på væggen eller gemt lidt mere væk. Dog er der en ting ved disse mange medaljer – nemlig at de altid vil være noget man kan tage frem, og se tilbage på med glæde. Medaljen udstråler sejr, kamp og stolthed, og bringer altid glade minder frem.

Solo eller holdpræmier

Om der er tale om at få en medalje i en solosejr, som for eksempel i skak, eller en holdpræmie i fodbold, er egentligt ligegyldigt. Det handler om hvad medaljen symboliserer – nemlig sejren.

For mange kan denne sejr være et stort boost i livet, hvad end man er barn eller voksen. At vinde er noget af det vi mennesker elsker allermest, og specielt hvis der er en præmie på højkant. Præmien er det man længdes efter, og når man endelig vinder den, føles det fantastisk.

holdpræmie

Det er derfor heller ikke en skam, hvis man lige smider et billede op på et af de sociale medier, og viser at man har vundet noget. Dette er også selvom vi danskere er et stolt folk med janteloven i baggagen. Et sejrsfoto kan være meget motiverende for andre, men også for en selv hvis det for eksempel har gået dårligt i en periode. Fotoet og medaljer kan være med til at sende tankerne tilbage, og skabe det mod der skal til endnu engang.