Det er ikke alle, der har lige god fornemmelse for, hvordan de skal indrette deres bolig, hvis den skal se stilren ud. Og mens nogen er ligeglade og blot tilfredse med det, der nu engang lige passede bedst, så er der andre, der gerne ville have evnen til at kunne se, hvad der kunne gøre indretningen bedre og mere stilrent.

Hvis du tilhører den sidstnævnte kategori, så kan du blot læse mere her, hvor du får nogle tips og tricks til, hvordan du netop opnår et stilrent look.

Vælg de rigtige stofgardiner

Et stofgardin er det helt rette valg til din bolig, hvis du gerne vil, at den ser stilren ud. Dog er det ikke helt ligegyldigt hvilke du vælger. De skal nemlig gerne være af god kvalitet, og så skal de passe til den stil, som du gerne vil ramme i lejligheden.

For at finde det helt rette stofgardin, så kig her: https://www.arneaksel.dk/stofgardiner. Her finder du et bredt udvalg af stofgardiner i god kvalitet, som du trygt kan byde velkommen i boligen. Vælg et, der passer perfekt til din stil, og så kan du begynde at forme resten af boligen omkring dette element.

Et skandinavisk look

Mange danskere har en forkærlighed for det skandinaviske look – og med god grund. Det er trods alt netop vores livsstil, som looket er baseret på. Det skandinaviske look er nemlig præget af minimaliske, det monokrome og det, der per definition betegnes som stilrent. Det er højst sandsynligt det look, som du forestiller dig, når læser om stilrene designs.

Hvis du gerne vil opnå et skandinavisk look med dit stofgardin, så kan du gøre det på forskellige måder. Du kan nemlig vælge, om du er mest til det monokromatiske look i meget lyse og naturlige toner – her er et hvidt eller beige gardin helt perfekt – eller om du er til det skandinaviske look, hvor der også bruges kontraster. Ved den sidste mulighed, så kan du også vælge et stofgardin i en mørkere farve som for eksempel en flot mørkegrøn. Det vil se utroligt pænt ud, hvis du kombinerer det med møbler i mørkt træ og accenter i guld.

Fyld på med farver

En ny tendens der også ses rundt omkring er Danmark er, at flere og flere begynder at have meget farverige hjem. Hvis det er en trend, som du er helt forelsket i, men som du ikke helt kan dreje, så giver det utroligt god mening. Det handler nemlig om at vælge de helt rigtige farver og bruge dem på en måde, så det virker stilrent og bevidst fremfor blot larmende – og det kommer det nemt til.

Hvis du vælger at bruge dine stofgardiner som en måde, hvorpå du kan få en masse farve ind i hjemmet, så er det noget, du med fordel kan tænke grundigt igennem, og det giver god mening at have en plan for resten af boligens indretning også.