Der er meget symbolik forbundet med nøgler både historisk, i nutiden og i fremtiden. Der er for eksempel fundet en nøgle i visse vikingegrave, der menes at have et religiøst islæt. Vikingerne troede nemlig på, at hvis de bar denne nøgle som et vedhæng i en halskæde og havde nøglen på sig i kamp, ville de, hvis det ultimative uheld var ude, have nøglen, der gav adgang til efterlivet.  

Ydermere siger man, at nogle er gode til at åbne døre, både for sig selv og for andre. Det er som om, at de har nøglen til at åbne døre, der for andre synes hermetisk lukkede. Disse mennesker formår at skabe positive relationer, der åbner dørene til succes.   

Saml nøglerne et sted  

Den ovennævnte symbolik vedrørende nøgler, kan man bruge aktivt og målrettet i promoveringen af sit firma. For hvilket firma ønsker ikke at åbne nye døre til nye kundesegmenter, nye salgsmarkeder og nye samarbejdsrelationer?  

Vejen til succes ligger nogle gange i detaljen. Og denne detalje kan være en smuk og stilfuld keyhanger med logo, hvor man samler alle sine nøgler et sted. I hverdagen signalerer denne keyhanger desuden, at man har styr på sit liv, og at man ikke bare smider sine nøgler væk, så man bliver låst ude af sit hjem, bil, skur, cykel kælder, kontoret osv.  

En keyhanger med logo fra TopSupplies er ren succes, fordi den skaber positiv reklame for din virksomhed.   

Den lille forskel  

Hvem kender ikke til, at man er fuldstændig lost uden sine nøgler. Man kan ikke åbne cyklen eller bilen, man kan ikke komme ind i sit hjem eller komme ind på kontoret. Hele ens dag er forandret, når man finder ud af, at man har glemt eller tabt sine nøgler.  

Derfor er en keyhanger med logo en life saver for mange. Den samler alle nøglerne et sted, og skaber samtidig et tydeligt kendetegn, i fald man skal identificere sine tabte eller glemte nøgler.  

En keyhanger med logo er en meget lille ting, der kan bæres af alle. Den fylder næsten ingenting, men er samtidig helt essentiel for, at hverdagslivet hænger sammen.  

Byd på en keyhanger   

Når man er ude til messer, holder kundemøder eller har møder med samarbejdspartnere eller leverandører, kan man give en keyhanger med logo som en lille firmagave. Alle kan tage sådan et lille objekt med sig og måske endda dele ekstra ud af dem til venner og familie.  

På denne måde bliver firmaets brand spredt ud til mange mennesker, som har den i brug hver eneste dag. Den lille keyhanger er dermed smart som reklamegenstand, fordi brugerne af den har den med, hvor end de er i hverdagen.   

En keyhanger der åbner nye døre  

Hvorfor ikke være kreativ med en keyhanger med logo og give den væk til kunder og medarbejdere med en lille ekstra bonus? Man kan lave et system, hvor de for hvert købt produkt optjener en symbolsk nøgle til keyhangeren. Når de har optjent 5 nøgler, får de et produkt gratis. Det er da win-win.