trymedics

Der er mange folk, der har en interesse i medicinalbranchen, og som enten har besluttet sig for at uddanne sig, eller som overvejer det, men ikke helt kan finde ud af det. Hvis du står i en af disse situationer, og ikke helt ved om du er klar på at få et job som jordemoder, læge eller sygeplejerske, så kan det umiddelbart virke som om, der ikke er noget at gøre, men det er der. Du kan nemlig tage et praktikforløb i udlandet for at se, hvordan det egentlig er at arbejde med medicin. 

Hvordan foregår det? 

Hvis du er interesseret i sådan et praktikforløb, så kan du søge på nettet. Her vil du nok finde virksomheden trymedics, der er det mest kendte firma indenfor denne branche. Trymedics har mange gode muligheder for at hjælpe dig videre i dine overvejelser om job og uddannelser, og du kan altid læse mere om disse muligheder ved at kigge på deres Facebook. De har rejser til afrikanske lande som Zanzibar og Uganda, hvor du kan komme ned og gøre en forskel for dem, der virkelig har brug for det.  

Det betyder altså, at samtidig med at du gør noget godt for andre, og hjælper til, så får du en del ud af det selv. Der er et helt andet samfund dernede, som man ikke kommer til at opleve tit, og der er også rig mulighed for at lære noget om sig selv og få nye venner.  

Prisen  

Det er selvfølgelig noget man skal betale for, men man skal se på prisen som en rejse. Det kan se lidt dyrt ud, når man bare kigger på det, men i virkeligheden er det ingenting i forhold til de ting man får ud af det. Det er ikke bare mad, bolig og transport, der er inkluderet, men også en masse ting man kan lære.  

Der er en mentor med til rådighed for dig hele tiden, så du kan føle dig sikker.  Det er jo lidt ligesom en rejse kombineret med et kursus, og det er selvfølgelig klart, at det kommer til at koste penge. Man kan have det sjovt med de nye venner om aftenen, hvor man kan bruge tiden, som man har lyst til. Det er altså ikke just en oplevelse, der kommer til at ske flere gange i livet.  

Er det noget for dig  

Hvis du vil finde ud af om dette praktikforløb er noget for dig, så er det en god ide at starte med at spørge dig selv, om du er interesseret i nogle af de medicinale brancher. Hvis ja, så er det noget, der ville kunne hjælpe dig med at finde ud af præcis, hvor du skal hen i livet. Det kan være svært nu til dags at være sikker på, hvad man vil, når der er så mange forskellige veje, man kan gå. Det kan være i dit sabbatår. Trymedics kan også hjælpe dig under din uddannelse, hvor de har specifikke kliniske praksisser, der er specielt rettet mod dem, der allerede studerer.