Verner panton lampe

Når du gerne vil nå i mål med din indretning, så er der nogle få ting, du bør have fokus på. Og det er dem, som du måske ikke normalt giver den store opmærksomhed, idet der kan være større og tilsyneladende mere vigtige genstande. Det være sig for eksempel spisebordet i køkkenet, sofaen i stuen og nipsgenstandene på badeværelset.

Dog bør du ligge mindst lige så mange tanker i de lamper, som du vælger at gøre til en del af din indretning – de har nemlig en vældig stor betydning for det samlede udtryk.

Lamperne er en del af udtrykket

Før i tiden var lamperne blot praktiske elementer i vores hjem. De skulle give lys, når mørket faldt på, således vi kunne se og komme omkring uden at skulle famle os frem. Det er dog noget, der har ændret sig, og derfor må lamperne i dag gerne udgøre et blikfang i vores hjem.

De kan være med til at skabe præcis den stemning, du drømmer om i dit hjem og udover at være praktiske, kan de således også være både æstetiske og smukke og dermed udgøre et helt kunstværk i sig selv, som du gerne viser frem som værende en del af din indretning.

Danmarks største udvalg af Verner Panton

Derfor er der også flere store, danske designere, der i dag har kastet sig over kunsten at lave smukke lamper, der kan forenes med enhver stil. De fremstår moderne i deres udtryk og kan således koopereres, hvad end du ynder at indrette dig med.

Særligt bør du tage et kig på udvalget af Verner Panton lamper, som du kan finde online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; lampegiganten.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde Danmarks største udvalg af Verner Panton lamper.

Et stilrigt og tidsløst design i alle modeller

Lamperne fra Verner Panton er stilrige og tidsløse, og derfor er det altid en god investering at købe disse. De fremstår altid kunstneriske, idet de er udformet kulturelt, og derfor har fokus med disse heller aldrig været på det praktiske alene. De smukke designs kan derfor imponere i blandt andet forskellige farver og farvekombinationer generelt, og det er noget, der gælder, hvad end du vælger at købe en Verner Panton bordlampe, gulvlampe eller pendel.

De legendariske og populære lamper fra Verner Panton

Derfor kan det være, at det er tid til, at du inddrager kultlamperne fra Verner Panton.

Det kan for eksempel være Flowerpot. Denne har en helt speciel lampekrop, der består af to halvkugleformede skåle, der vender mod hinanden. Eller hvad med Globe? Her er der tale om en transparent akrylkugle med håndpolerede messingreflektorer og en intelligent samt meget moderne lysstyring. Tag også et kig på modellen, Fun, som også er kendt som værende Verner Pantons muslingelampe eller perlemorslampe, idet designet med denne sirligt kombinerer perlemorskiver med glinsende metalelementer. Er det ikke nok, kan mesterværket, Panthella, være den rette lampe til at skabe stemningsbelysning hjemme hos dig.