Carré Copenhagen

Står du overfor dit livs begivenhed som et bryllup, en konfirmation eller en barnedåb, er der intet, der skal overlades til tilfældighederne for at gøre en så vigtig livsbegivenhed perfekt. Det kan være, at du skal giftes med din drømmemand, have dit barn konfirmeret eller døbt, og her ønsker dig noget helt særligt, hvad smykker angår. Her er yndige og skinnende smykker fra Carré Copenhagen altid et sikkert sats. Hvordan skal du så vælge det perfekte smykke og til hvilken anledning? Det vil vi se nærmere på i denne artikel, så hæng bare på lidt endnu. 

Carré Copenhagen

Smyk dig med øreringe, der gør dagen uforglemmelig

Når man står foran sit bryllup, hvor man skal giftes med sin udkårne, skal smykkerne gerne være noget helt særligt. Dels fordi de skal få dig til at føle sig som den absolut bedste udgave af dig selv, og dels fordi disse smykker skal kunne vare livet ud som et særligt minde om denne specielle og minderige dag. Derfor skal smykkerne være skønne og unikke at se på, samtidig med, at de skal være af en rigtig god kvalitet. Begge disse egenskaber finder man hos smykkerne fra Carré Copenhagen, hvor der findes et stort sortiment af armbånd, halskæder og øreringe.

Hold looket i hvide farver    

Har du købt en smuk hvid brudekjole, er det normalt også smykker i den hvide farve, der matcher bedst til kjolen. Her kan man vælge både øreringe i sølv eller guld med en hvid sten i. Ønsker man at få armbånd i samme stil, kan der også vælges mellem et stort udvalg af smukke armbånd. Der er smukke øreringe, der ligner lange dråber, som vil passe godt til en brudekjole. Dråbeformen kan symbolisere alt fra de glade tårer, der bliver delt på denne smukke og begivenhedsrige dag og den kan også symbolisere vanddråber, som er livgivende og derfor essentielle for parforholdet.

Noget blåt

Når man skal giftes skal man som regel følge de gamle traditioner, der bringer parret held på livets vej. Her er en af reglerne, at bruden skal bære noget blåt på sig. Dette blåt kan sagtens være i form af et smykke, hvor smykket i sølv kan have en flot sten i blå farve i sig. Hermed kan der være lagt op til, at brudeparret også har noget blåt i brudebuketten og i gommens blomster i knaphullet. Alt sammen nogle symbolske ting, der giver held på vejen.

Et smykke i fødselsgave

Er der tale om, at kvinden lige har født et barn, er der også en tradition for, at manden giver kvinden en fødselsgave. Her kan det være passende at give et par smukke øreringe, et yndigt armbånd eller en halskæde, som parret kan bruge som pejlemærke for, at det blev givet, da deres barn kom til verden. Dette smykke kunne godt blive brugt som et arvesmykke til barnet som senere konfirmationsgave. Denne symbolik vil være rigtig fin, idet barnet dermed har et minde om sin egen fødsel i form af et smukt smykke.