redken

Kan du bare ikke finde den rigtige shampoo eller den rigtige hårpleje til dit skrøbelige, fedtede, tørre, eller trætte hår. Eller har du udfordringer med dine krøller, din hovedbund eller noget helt tredje.

Har du ikke prøvet produkter fra Redken endnu, så er det nok på tide at du gør det. Hvis du ikke ved hvor du skal finde de fantastiske produkter kan du evt. kigge her på www.hair247.dk, udover et stort udvalg får du nemlig nogle gode priser.

redken

Redken har produkter for alle

Hele filosofien bag brandet er at shampoo og hårpleje skal være for alle, og der skal være det rette produkt uanset hårtype.

Indehaveren bag det verdenskendte brand grundlagde Redken i 1960, alene af den grund at hun selv havde udfordringer med hendes hår som de mærker der var tilgængelige på markedet ikke kunne løse. Drevet af interessen for videnskab og kærlighed til hårpleje skabte hun en lang række produkter, så du kan i dag få et bredt udvalg af produkter fra redken til dig hvis du har problemer med f.eks.:

  • Hårknuder
  • Skadet hår
  • Livløst hår
  • skæl
  • fedtet hår
  • Krus og krøller

Og dette er selvfølgelig kun et lille udpluk af de problemer som produkter fra Redken kan afhjælpe.

Vælg blandt de bedste hårprodukter

Det er selvfølgelig ikke uden grund at Redken på bare få år voksede sig til et internationalt og anerkendt brand der omsatte for store summer.

Alle deres produkter er nogen af de allerbedste du kan finde inden for hårpleje.

Køb f.eks. deres Guts 10 volumen spray som er en favorit især blandt de skandinaviske kunder, da den egner sig til det typiske fine skandinaviske hår

Men uanset om du har, flyvsk, vildt, stort, krøllet, tyndt, naturligt eller mat hår, eller noget helt andet som der ikke er nævnt her, så er Redken et brand der virkelig har verdensklasse produkter til lige netop din hårtype.

Redken har opbygget sit brand på solid forskning og viden om hår og hårpleje med base i protein, som håret jo hovedsageligt består af, og den rette ph værdi for at bevare fugt og skåne hovedbunden.

Få lave priser og gratis levering

Hair247.dk tilbyder dig gratis levering uanset hvilket beløb du handler for, en service der ikke ses online i ret mange webshops mere.

Udover at du i forvejen finder produkter fra Redken langt billigere end hos frisører, fysiske butikker og andre steder, så får du faktisk også mere rabat jo flere produkter du køber.

Dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15.00 er også en af de ting der har givet webshoppen en stribe af tilfredse kunder. Måske skal du være den næste?

Du kan gratis melde dig ind i kundeklubben hvor du får yderligere fordele og optjener en bonus som du kan bruge næste gang du køber produkter fra Redken eller et hvilket som helst andet mærke.

Du finder nemlig et kæmpe udvalg af internationale og kendte brands, samt et godt udvalg af tilbud og billige produkter.