Glerups hjemmesko

Er dine hjemmesko for små? Har du slidt hul i dem? Glider du, når du har dem på? Varmer de overhovedet dine fødder? Det er tid til, at du finder nogle nye. Men hvilke skal du vælge? Det bedste valg ville være Glerups hjemmesko; de er de optimale sutsko for dig og hele din familie.

Derfor er gode hjemmesko vigtige

Du køber hjemmesko af en grund; du synes de er hyggelige at have på, de varmer, og du slider ikke dine strømper op lige så hurtigt. Hvad nytter det så, hvis dine hjemmesko er tynde, ubehagelige og slides op næsten lige så hurtigt som et par strømper? Med gode hjemmesko kan du være sikker på, at dine behov bliver opfyldt. Med Glerups hjemmesko kan du være sikker på, at du får mere end bare dine behov opfyldt. Du kan købe Glerups hjemmesko på Footstore, hvor du kan se det store udvalg i design og størrelser.

Glerups hjemmeskos historie

Det startede i 1933, hvor Nanna Glerup filtede støvler ud af ulden fra hendes Gotlandske får. Hendes familie og venner satte pris på disse bløde støvler, og med tiden blev det populært igennem hele landet, samt uden for landets grænser. Det var dermed en tilfældighed, at de blev skabt; Nanna Glerup havde aldrig tænkt, at hun ville danne sin egen virksomhed med denne slags støvle. Hjemmeskoen blev så populær, at de var nødt til at producere den med maskine, for at kunne have nok hjemmesko. Der blev simpelthen lavet for få hjemmesko, når de blev filtet i hånden. I dag er Glerups hjemmesko stadig ligeså eftertragtede.

Kvaliteten er altafgørende

Grundet den specielle historie, har Glerups hjemmesko æret traditionerne, som firmaet blev skabt af. De er stadig produceret af uld, det oprindelige materiale, og bunden bliver lavet af enten kalveskind eller gummi. Hjemmeskoens høje kvalitet gør, at den er standhaftig uden at være ukomfortabel. Den holder længe, og den er utrolig varm. De er nemme at tage af og på; det skal jo gå hurtigt nogle gange. Kvaliteten er utrolig vigtig, når det kommer til hjemmesko, og Glerups hjemmesko giver dig alt den kvalitet, du kan ønske dig.

Et simpelt design

Selve skoens design er simpelt, lækkert og passer til enhver smag. Siden virksomhedens start er sortimentet blevet udvidet, og i dag er skoene tilgængelige i flere former og farver. Du kan for eksempel vælge, om du vil have hæl på eller ej, og om den skal være en støvle eller en sko. Farverne er klassiske, nordiske farver, som er forholdsvis diskrete og neutrale uden at være kedelige. Glerups hjemmesko er enkel og elegant; den har det perfekte design.

Find dine nye hjemmesko hos Footstore

Skal du have nye hjemmesko? Du skal have Glerups hjemmesko. Det er din bedste mulighed for et par hjemmesko, der har et dejligt design, der er af høj kvalitet, der vil opfylde dine behov, og der vil gøre det til en fornuftig pris. De kan fås i størrelser til hele familien og i forskellige farver og former, så I stadig kan finde jeres egne. Gå til Footstores hjemmeside, og bestil Glerups hjemmesko i dag.