luftballon tur
carolinesillesen

Uanset hvem du skal give en gave til, er verdens bedste gaveidé uden tvivl en tur op i en luftballon.

Giv det til kæresten

Inde på Dreamballoon.dk kan du købe en tur i en luftballon til dig, og en, du holder af. Den mest oplagte person at dele en sådan fantastisk smuk og livsbekræftende oplevelse er uden tvivl sin eneste ene. Det kan styrke jer så meget som par at opleve nye ting sammen, og i helt særlig grad, når det er en oplevelse gave lige så unik som en tur i en luftballon.

Mist pusten til det smukke syn

Det er et fuldstændig vanvittigt smukt syn, der møder en, når man kommer op i luften. At se jorden fra oven er noget, der faktisk kan ændre ens syn på hele verdenen. Det lyder måske lidt for vildt til at tro på, men det er rigtigt nok. Når man ser hele sit land, hele sit liv og sin tilværelse oppefra, sker der noget med ens indre perspektiv, i takt med at det ydre flyttes højere og højere op. At se hvor småt alting rent faktisk er er en oplevelse gave, der sætter sine spor i mennesker. Det går op for en, hvad der er vigtigt og hvad der er ligegyldigt. Alle tingene bliver ligesom set i et andet lys, når man oplever det fra oven som i en luftballon.

Den bedste overraskelse og oplevelsesgave

At give en tur i en luftballon som fødselsdagsgave, julegave, årsdags-gave eller bare-fordi-gave vil uden tvivl komme som en kæmpe overraskelse for modtageren. Det er en gave, man aldrig vil kunne forudse sig at få, fordi det er en så særlig ting, som man ikke lige tænker over som det første, når man skriver sin ønskeseddel. Der findes ikke noget bedre end at se vores elskedes øjne, når de fyldes af glæde, overraskelse og varme på grund af noget, man har foræret dem. Så ved man, at man har ramt plet. At den gik lige i hjertet.

Forsøg ikke at tage billeder

Billeder kan aldrig i sandhed vise en situation som lige så smuk, som den var i virkeligheden. Derfor skal man ikke bruge hele sin tur i luftballonen på at forsøge at indkapsle øjeblikket i billeder, fordi det simpelthen bare ikke vil kunne lykkes. Det vil aldrig se lige så ubegribeligt smukt ud på et billede, som det gør i virkeligheden. Og vigtigst af alt kan man jo heller ikke få følelser ind i et kamera og ud på et billede, så derfor kan billedet heller aldrig være en sand repræsentation af hvordan oplevelsen var, da man var i øjeblikket, hvor det skete. Man kan ikke fotografere det sus i maven man følte, da luftballonen lettede fra jorden. Et billede kan ikke rumme al den kærlighed, der blev delt dér så højt oppe i luften mellem de to mennesker, der var i luftballonen. Det er en umulig opgave, og derfor er det faktisk bedre bare at give op på forhånd. På den måde kan man bedst nyde turen.