Hvis du lægger makeup hver dag, eller hvis du elsker at gøre noget ekstra ud af dit udseende til fester og andre specielle lejligheder, ved du alt om, hvor meget dine øjenvipper betyder for dit samlede look.

Selvom dine øjnevipper er en tilsyneladende lille del af dit ansigt, så har de stor betydning for udtrykket i og omkring dine øjne, og det er derfor naturligvis vigtigt at gøre noget du af dine vipper for at få dem til at stråle og passe sammen med ansigtets makeup både ved øjnene og i resten af ansigtet.

Det gør du selvfølgelig bedst med en mascara, som påføres dine vipper for at give dem farve og udrette dine vippehår og eventuel give dem en flot bue.

Men vidste du, at du også har mulighed for at pleje dine vipper og få dem til at vokse i samme ombæring? Du kan købe en mascara med serum, som er udviklet til at tage sig godt af dine vipper, så de bliver længere og mere fyldige på den lange bane.

Hvad er mascara med serum?

Mascara med serum er mascara, som du kender den, hvor den store forskel dog er, at denne type af mascara indeholder en række aktive ingredienser, som er designet til at få din vippe til at gro.

Det lyder måske som det rene hokuspokus, men det er rent faktisk bevist, at mascara med serum har en tydelige effekt på dine vipper.

De aktive ingredienser i mascara med serum stammer oprindeligt fra et amerikansk øjenlægemiddel, som viste sig at have den bivirkning, at patientens vipper begyndte at gro. Derfor var makeupproducenter hurtige til at komme op med et lignende produkt, som nu skulle bruges udelukkende med henblik på at gøre vipperne længere og mere fyldige hos alle, der er utilfredse med de vipper, de har fra naturens side.

Hvordan skal du bruge mascara med serum?

Du kan bruge mascara med serum som en normal mascara, som vil give dine vipper et flot look her og nu. Derfor kan du bruge din mascara med serum som en normal mascara i det daglige, hvor mascaraen vil give dig et flot hold med masser af definition, volumen og holdbarhed.

For at få så meget ud af de aktive ingredienser i en mascara med serum er det dog vigtigt, at du bruger den jævnligt. Serummet i din mascara vil nemlig ikke få dine vipper til at vokse og blive mere fyldige fra den ene dag til den anden, og du skal derfor bruge den over en længere periode for at opleve de bedste resultater.

Hvis du bruger din mascara med serum hver dag i 6-12 uger, er du til gengæld garanteret, at dine vipper vil få den fylde og den længde, du efterspørge. I den periode vil dine vipper nemlig bliver udskiftet, og nye og mere fyldige vipper vil vokse ud, hvis du er konsistent med brugen af din mascara med serum.