mosaikfliser

Mosaikken går i historien tilbage til middelalderen og kendetegner et smukt og unikt håndværk. Mosaikkunst er billeder, der dannes af små (knuste) fliser, glas, sten eller marmor og er anvendt i mange bygningværkninger verden over bl.a. kirker, offentlige bygninger m.m. Der er masser af inspiration at finde af information, hvis man søger på nettet. 

Indret med mosaik 

At inddrage mosaikkunst i indretningsøjemed er blevet utroligt populært. Især ved brug af fliser fra flisestudiet.dk, som kan anvendes i flere rum og gør boligen meget spændende at opholde sig i, idet der inddrages et kreativt og personligt tvist. Og heraf opnås der effekter, som bidrager til sanserne alt afhængig af ens smag.  

Og oftest meget smukke rum, som fortæller en historie. En historie som også kan være personlig evt. et minde fra en rejse eller begivenhed. 

Personligt præg 

Mosaikker kan både være rolige i farverne, men også farverige. Men kan dertil virke som udsmykning i form af billeder på vægge eller lign. i ens hjem og heraf blive en ekstraordinær detalje. Mulighederne er mange alt afhængig, hvad ens hjem skal signalere etc. ro, varme og liv.  

Det kan også meget enkelt; etc. en væg, man ønsker at bryde med en anden farve i et unikt mønstre. Men det kan også være sydens sol, man indtænker i sin indretning etc. fransk landkøkken. 

Mosaikkens mystik 

Tillad dig at gå opdagelse i mosaikkens mystik, for du vil få skabt et hjem, som på mange måder bliver meget personligt og noget som ingen andre har. Du kan også tænke mosaikken ind på børneværelserne etc. idoler og ja, tegneseriefigurer. Kig evt. på nettet, hvor du kan lade dig inspirere.  

Der er uendelige af muligheder, så nedfæld evt. dine ønsker. På den måde skaber du dig et overblik og får klarlagt dine ønsket projekter med mosaikfliser. 

Dit hjem er din base 

Dit hjem er din base, hvor du lader op sammen med familie og venner. Derfor er det vigtigt, at du får skabt din drøm af et hjem. Og at få skabt et hjem med sjæl tager måske nok tid, men oftest bliver det også et meget smukt og unikt, idet det præges af ens personlighed.  

Tænker du, at det er en umulig opgave at indrette dit hjem med mosaik herunder fliser, så er der råd for det hjælp til indretning. Flere indretningskonsulenter er dukket op igennem årene, da indretning med mosaik er blevet utroligt populært, men man kan selvfølgelig også selv tage kurser, hvis man har mod på det og starte i det små etc. møbler til terrasse eller lign.  

Husk at et hjem kan sagtens bygges op over tid, og heraf kan det blive en kreativ opgave, som spænder over flere år. Også så man kan have råd til det, med mindre man låner pengene til det. Men husk, at Rom ikke blev bygget på en dag, så se projektet; indret med mosaik som en længerevarende opgave, som oftest vil ende ud i et smukt, unikt og meget personligt hjem.