Mange mennesker bærer smykker hver eneste dag. Øreringe, halskæder og ringe er nogle af de mest almindelige smykker, der ses på mænd og kvinder. Men der er en særlig slags smykker, som mange mænd kan lide at bære: accessories til mænd såsom armbånd, ure og bælter. Der er mange grunde til, at mænd vælger at bære accessories. Nogle mænd kan måske lide den måde, som tilbehør ser ud på, og føler, at det giver deres tøj et strejf af stil. Andre bærer måske tilbehør som en måde at vise deres personlighed på eller som en måde at udtrykke deres individualitet på. Og nogle mænd bærer måske tilbehør som en måde at vise deres status eller rigdom på. Forskellige mennesker bærer forskellige former for tilbehør. Se et stort og fedt udvalg af accessories til mænd i dag hos www.bestman.dk

De fleste mænd kan lide at bære armbånd og ure.

Armbånd findes i mange forskellige former, herunder læder, metal og gummi. De kan bæres som en måde at vise bærerens interesser eller passioner såsom sport eller musik, eller de kan også bæres som en måde at vise sit religiøse tilhørsforhold på. Ure kan være alt fra meget enkle, elegante ure med læderremme til komplicerede digitale ure med særlige funktioner som termometre og kalendere. Bælter er en anden accessory, som mange mænd vælger at bære. Det er vigtigt, at bælterne har en god pasform, så de ikke glider nedad, når de bæres, eller bliver løse omkring taljen, da det ville gøre dem mindre effektive. Når du vælger et bælte, er det vigtigt at finde et, der har den rette bredde i forhold til din taljestørrelse. Et for tyndt bælte vil ikke være særlig effektivt til at holde bukserne oppe, mens et for bredt bælte kan være ubehageligt at have på, og det kan også se ret uprofessionelt og yderst kikset ud.

Ringe i forskellige former og størrelser

Ligesom med ringstørrelser , kan du også få dit armbånd målt af en professionel guldsmed . De vil måle omkredsen af dit håndled og bestemme, hvor mange centimeter du skal bruge, for at dit armbånd passer korrekt. Da armbånd findes i forskellige tykkelser (f.eks. 3 mm eller 5 mm) er det vigtigt, at de sidder godt på dit håndled uden at stramme eller være for løse. På den måde vil det ikke falde af eller blive beskadiget, hvis du bruger det ofte.

Når du vælger et tilbehør, er det vigtigt at vælge et, der passer godt til din personlighed og til resten af dit tøj og din kropstype. Tilbehør skal vælges, så det kan fremhæve det, du har på, uden at tage opmærksomheden fra andre genstande. Hvis du f.eks. bærer et ur med gulddetaljer på, skal du undgå også at bære en halskæde eller øreringe med gulddetaljer eller -farve, da det kan få genstandene til at virke mindre differentierbare fra hinanden. Bemærk også, at accessories til mænd ikke kun er begrænset til armbånd, ure og bælter – der findes mange former for smykker, som vil se godt ud på mænd! Du skal bare eksperimentere!