blanche tøj

Der findes efterhånden flere og flere muligheder til de modebevidste kvinder. En af mulighederne er det bæredygtige brand der hedder Blanche CPH. Deres kollektioner består af simple og klassiske designs, der passer ind i alles garderober. Samtidig er det tidløse designs, som aldrig går af mode. Med Blanche tøj i din garderobe vil du aldrig mangle noget at tage på til de forskellige begivenheder du skal til. Der bliver udelukkende brugt kvalitetsmaterialer, netop så du kan genbruge det hele igen og igen. På den måde er det også meget mere bæredygtigt. Deres produktion foregår hovedsageligt i Europa, hvilket minimerer transporttid, men det gør det også nemmere for brandet at kontrollere hvorvidt leverandørerne lever op til deres standarder.

Et brand med bæredygtighed som mission

Udover at Blanche tøj er klassisk og stilet, så går brandet også meget op i bæredygtighed. Det er altså tøj du kan købe med god samvittighed. De går nemlig meget op i, at alt de gør, er godt for det globale samfund. I et forsøg på at reducere udledningen af CO2, arbejder du ud fra et mantra om følgende: reducer, levetid og fairness. Blanche tøj er udviklet med en indarbejdet strategi om at være opmærksom på naturen og miljøet, så planeten er bedre stillet, og de fremtidige generationer har en bedre chance for at arve en planet i god stand.

blanche tøj

Hvordan sørger de for bæredygtighed?

Blanche tøj er lavet med stor gennemsigtighed, så derfor ved du præcis hvad du betaler for. De arbejder med en masse forskellige certificeringer, og for at have det bedste af det hele, sørger de også for at opdatere alt når der er nye udviklinger i industrien. Næsten alle de materialer de gør brug af, er enten økologiske, GOTS-certificerede (som står for Global Organic Textile Standard) eller reststoffer fra tidligere produktioner. Størstedelen af deres produktion foregår desuden på fabrikker i Europa, for at sikre bedre arbejdsforhold og miljøstandarder end der eksempelvis er i Østen. Derudover går de også op i ligestilling, og sikrer derfor at de virksomheder de samarbejder med, støtter kvinders rettigheder. Blanche tøj gør det muligt for kvinder at klæde sig bæredygtigt fra top til tå.

Fra denim til kashmir

Blanche tøj startede faktisk som et brand med fokus på denim, men de har efterhånden udvidet deres sortiment. Der er stadig stort fokus på denim, men de er også begyndt at bruge materialer såsom kashmir, merinould og læder. Alle deres designs er i høj grad præget af skandinavisk minimalisme, med tilføjelsen af et legende element i form af et sammenspil med de nedtonede farver og tidens trends. Dette kommer der unikke, men stadig simple, designs ud af, som er et must for enhver modebevidst kvinde. Alle kollektionerne består af en bred vifte farver, pasformer og udskæringer, så der er noget for enhver smag. Blanche tøj er perfekt til dig der ønsker moderne bukser, bluser og t-shirts i eksklusiv kvalitet, som passer til enhver lejlighed, alt efter hvordan du styler det.