parterapi

Har du og partneren brug for at tage til parterapi? Så er det vigtigt at overveje nøje hvilken parterapeut I vælger at tage til. Der er nemlig ret mange valgmuligheder derude.  

Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd til, hvordan I finder frem til den perfekte parterapeut til jer. Læs med her hvis det har interesse for jer.  

Elsker de tidligere kunder denne parterapeut?  

Det er altid en ting der er vigtigt at spørge sig selv, før man går ud og finder sig en parterapeut i København.  

Det er vigtigt altid at tage et godt kig på tidligere kunders anmeldelser, før man tager sig en økonomisk beslutning. Og det er også meget vigtigt, når det gælder parterapi i hovedstaden.  

På thepraxis.dk kan du se et eksempel på en parterapeut, der har fået ganske gode anmeldelser af deres tidligere kunder. Det er netop en terapeut som denne, som du skal ud at have fat i.  

Du kan nemt finde frem til de tidligere kunders anmeldelser inde på nettet. Hvis du blot søger efter det, vil du hurtigt få nogle anmeldelser frem.  

Brug disse anmeldelser til at fravælge alle de parterapeuter, som ikke virker til at kunne hjælpe jer.  

Hvor dyrt er det?  

Hvis man gerne vil begynde til parterapi i hovedstaden, så er det samtidig også meget vigtigt at kigge på prisen. Tingene er trods alt lidt dyrere i København, end de som regel er andre steder i landet. Og det kan derfor også sagtens være, at det ville være ekstra dyrt at tage til parterapi i hovedstaden.  

På hjemmesiderne for de forskellige parterapeuter rundt omkring i hovedstaden, kan du hurtigt finde frem til deres priser. Brug lidt tid på at sammenligne disse priser med hinanden.  

Nogle gange vil der ikke være store prisforskelle. Men det kan sagtens være at du finder nogle meget store prisforskelle. Og i så fald er det er meget relevant at vide.  

Du kan eventuelt også vælge at tage til parterapi i en af udkanterne af hovedstaden i stedet for. Ofte kan det være en lille smule billigere, hvis man ikke befinder sig direkte ind i centrum.  

Find en parterapeut som I begge er tilfredse med 

Hvis jeres parterapi skal fungere, så er det også vigtigt at i begge er indstillet på at arbejde under parterapien. Parterapi kræver nemlig arbejde, så man kan få løst sine problemer sammen og skabe en bedre kommunikation.  

Men for at parterapien skal fungere, så er det også meget vigtigt, at i begge har tillid til parterapeuten. Hvis der er en af jer der finder det ubehageligt at sidde derinde, så vil jeres parterapi formentlig ikke lykkes. Hvis en af jer for eksempel ikke har tillid til parterapeuten, så vil det hurtigt gå ud over resten af jeres parterapi sammen.  

Det kan faktisk skabe endnu mere splid imellem jer, hvis en af parterne oplever, at den anden ikke er villig til at arbejde under parterapien. Det er derfor rigtig vigtigt at finde frem til en parterapeut, som I begge er tilfredse med.