baby på sengetøj

Når man venter sit første barn, kan det være uoverskueligt, at have overblikket over de ting man skal købe, og have klar til baby ankommer. Man skal jo have alt fra bleer og sutter til barnevogn og sengetøj. Bliv her inspireret til nogle af de lidt større ting man skal have i hus inden babys ankomst. 

Seng og baby sengetøj

Hvor baby skal sove er et omdiskuteret emne, der deler vandene. Nogle vælger, at baby ikke skal have en seng i starten, og kun sove sammen med forældrene i dobbeltsengen. Andre mener, at baby skal sove i egen seng på eget værelse allerede fra dag et. Og så er der dem lige imellem, der mener, at baby skal sove i en seng ved siden af forældrenes. Uanset hvad, er en seng en god ide at have i huset fra baby kommer hjem.

En babydyne og baby sengetøj er også meget vigtigt. Er der allergi i familien, er det en god ide med en allergivenlig dyne. Nogle kan godt lide at have to babydyner, hvis baby har uheld, og der skal vaskes, eller man ønsker én til barnevognen og én til at have hjemme i sengen.

Baby sengetøj er noget af det hyggeligste at købe. Man kan få alt fra meget enkelt hvidt baby sengetøj til baby sengetøj med en masse farver og mønster på. I dag er der mange, der gerne vil købe økologisk sengetøj til sin baby. Det er der heldigvis rig mulighed for i dag. Der findes rigtig mange lækre mærker, der laver det skønneste økologiske baby sengetøj.

Barnevogn

Barnevognen er nok det, kommende forældre glæder sig allermest til at købe. Der findes et hav af mærker og kvaliteter inden for barnevogne. Man skal overveje, om man ønsker en vogn, der kan laves til en klapvogn med tiden, om man ønsker en vogn, der har drejelige hjul, eller om man ønsker en helt klassisk barnevogn.

Samtidig er det også vigtigt at overveje, hvor stort liggemål man ønsker at barnevognen har. Det har nemlig betydning for, hvor længe barnet kan sove lur i den. De fleste barnevogne i dag er udstyret med luftventiler i bunden, så madrassen ikke bliver fugtig og jordslået. Husk at købe myggenet og regnslag ved siden af, hvis det ikke er indbygget i kalechen.

Noget andet, der er vigtigt at have med i sine overvejelser, når man skal købe barnevogn, er, om den kan være i jeres bil, når den er klappet sammen. Nogle barnevogne kan foldes sammen, så de ikke fylder ret meget. Men bed eventuelt om lov til at se om den kan være bag i jeres bil, inden I køber den.

kvinde med barnevogn

Pusletaske

Pusletasken er uundværlig, når man er på farten. Overvej om du har brug for en du kan bære crossover eller om du har brug for en pusletaske du kan folde ud og bruge som underlag, når baby skal skiftes. Der findes så mange forskellige, så det er bare med at få set alle dem, der er på markedet, inden man bestemmer sig.