træning dame

Når du træner, er det vigtigt, at du har træningstøj på, som passer til din kropsform, som gør dig behageligt tilpas, og som du godt kan lide at have på. For eksempel er det vigtigt, at du finder en sports BH, som sidder ordentligt og holder det, den skal. Træningstøj giver dig et godt udgangspunkt for en god træning, hvis det netop sidder godt og er rart at have på. Læs med her for at blive klogere.

Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt med godt træningstøj, fordi det helt basalt set giver dig en bedre træning. Derudover kommer det an på, hvilken slags sport du dyrker, eller træning du laver. Du kan ikke have det samme tøj på, når du dyrker yoga, som når du løber en tur, eller hvis du laver karate. Det er vigtigt at finde det tøj, som også passer bedst til din træning. Desuden er det godt at have træningstøj til vinteren og sommeren, medmindre du laver det meste træning indenfor eksempelvis i et fitnesscenter.

Det er vigtigt med gode træningssko, da det ellers kan give dig skader eller give dig konstant ømme fødder. Derfor bliver du nødt til at investere i lidt godt træningsudstyr for eksempel på https://www.bodyman.dk/shop/kvindetoej-331s1.html. Du behøver ikke kaste tusindvis af kroner efter nyt tøj, men du kan købe nogle få, gode ting. Et godt råd er at hænge dit tøj ud på en altan eller i haven, efter du har trænet. På den måde behøver du ikke vaske det helt så ofte, men tøjet kan blive luftet igennem og kan blive klart til endnu en træning, inden det skal vaskes.

Hvad skal jeg vælge?

Som sagt kommer det an på, hvilken træning du laver. Efterhånden er sportsmærkerne begyndt at lave rigtig godt træningstøj til kvinder, så du får gode materialer, god støtte i sports BH’erne osv. Der laves træningssko til kvinder og til mænd, fordi vores fødder er forskellige. Desuden er alle menneskers fødder forskellige, hvorfor det kan give mening at få taget en løbetest, inden du køber løbesko. Du kan derfor ikke blot gå med det, som veninderne køber. Du må finde det, der passer til dig. Naturligvis kan du finde noget inden for det mærke, men måske har din veninde brug for mere støtte i en sports BH, end du har, eller du sveder mere end din veninde gør.

løbe kvinde

Vælg din egen stil

Noget helt andet er, at sportstøj er blevet moderigtigt, og der er flere, som vælger at gå i det til dagligt. Du kan vælge din helt egen stil med sportstøj. Det behøver ikke kun at være til træning, du har det på. Tøjet er som regel super lækkert og behageligt at have på, og kan derfor være rart at have på til hverdag. I dag behøver man ikke altid at komme i nederdel og høje hæle, alt efter hvilken arbejdsplads man arbejder på selvfølgelig. Men flere steder er det nu anerkendt at komme i noget lækkert og moderigtigt sportstøj, og ellers kan du helt sikkert hoppe i det, når du kommer hjem.