trends.dk
carolinesillesen

Den digitale verden er kæmpe. Større end vi overhovedet kan forestille os. Hvis du ikke følger med på det globale, digitale korstog, kan du hurtigt føle dig som en huleboer. Hvis du tror, at SSD-harddisk er en russisk fodboldklub, og synes Lenovo lyder som et krydderi fra Østen, skal du ikke fortvivle. Der er lys for enden af tunnelen. Det kan, uden tvivl, være yderst kompliceret at finde rundt i de mange forskellige produkter, de forskellige mærker og hvad de hver især kan. Men du er heldigvis langt fra den eneste der har stået i lignende dilemma. IT Trends har nemlig samlet hele pakken på hjemmesiden it-trends.dk/.

For at sige det kort; IT Trends er en hjemmeside for dig, som leder efter simple løsninger med høj kvalitet og rimelige priser i højsædet. IT Trends tilbyder nærmest alt hvad du kunne forestille dig indenfor mobil, pc, hardware, gaming mm. Priserne er knivskarpe, og så får du oveni hatten fri fragt, hvis du køber for over 699 kr.

trends.dk
Closeup of a black computer keyboard

Gaming er det nye sort

Nu hvor gaming-verden er begyndt at overtage mange børne- og voksenværelser, er IT-trend selvfølgelig med på moden. Du kan både købe lækre, stationære computere fra mærker som Lenovo og GEAR4U. Disse maskiner er opdelt i forskellige kategorier, som er afhængig af ydeevne og pris. Først er ”Entry Gaming”, som er computere lavet til dig, som skal have din første gaming PC, som bare skal kunne ”game”. Der er heldigvis også noget for dig, hvis du er en yderst garvet gamer. Denne kategori hedder ”Ultra Level Gaming”, og koster gerne 16.000+. Hvis du mere er en bærbartype, er der også bærbare, med høj ydeevne, som er perfekte til gaming også. Der findes også løsninger for dig, som gerne vil bygge din egen PC fra bunden. Her kan du nemlig købe alle delene til den, og skræddersy din helt egen computer fra bunden. De har også alt tilbehør man kunne drømme om. Lige fra mus, tastatur, gamingstole mm. Som en lille bonus sælges der også Fortnite og Minecraft merchandise.

Refurbished – fra sort til grøn

It-trends har også et koncept, som ikke mange andre tech-firmaer kan blære sig med. Nemlig ”Refurbished”. Dette fænomen betyder, meget enkelt, at et produkt er blevet renoveret i et hvis omfang. En computer, for eksempel, kan på en måde kaldes for en ”genbrugscomputer”, hvis den er ”refurbished”. Når et produkt er refurbished, falder det automatisk i værdi. Så du får altså det samme produkt som en fabriksny, dog til en billigere pris. It-trends går i den grad heller ikke på kompromis på kvalitet, selv når det er et genbrugt produkt. Alle produkter bliver altid renset, genopfrisket og genskabt inden det sælges videre. Samtidigt tilbyder IT-trends også minimum 2 års garanti på dit renoverede produkt. 

Desuden er det også super, godt for miljøet, at vælge netop denne løsning. Du sparer også klimaet for en masse CO2, ved at vælge denne løsning. Sortimentet hos IT Trends er stort, så det er med at slå til med det samme!