Vores tøjstil er i allerhøjeste grad en måde, hvorpå vi viser vores personlighed og æstetik. Det kan godt være, at nogle ikke er bevidste om det. Alligevel er det tøj vi vælger på underbevidst vis med til at signalere, hvem vi er.  

Derfor kan det lige så godt svare sig at være bevidst om det faktum og tilmed udnytte det til egen fordel. Hvis vi er bevidste om, hvad vi signalerer med vores tøjstil, er det nemlig så meget desto nemmere at vælge tøj derefter. Det første skridt på vejen er naturligvis at få sig en unik garderobe. 

Masser af muligheder 

I nutidens kapitalistiske økonomi er der naturligvis allerede masser af muligheder, hvad angår tøjmuligheder. Du kan lave din egen t shirt på https://billigtshirt.dk/ eller købe en af de mange tusind muligheder, der er på hylderne bare inden for Danmarks grænser.  

Der er derfor ikke nødvendigvis grund til at gå i specialbutik eller smide samtlige stykker såkaldt fast fashion i skabet ud. Meget afhænger nemlig af, hvordan du blander de mange forskellige dele af din garderobe, og hvilke accessories du tilføjer til outfittet. Bare så små ting kan afgøre, om du virker nuttet, professionel eller vintage.  

Hvis du for alvor begynder at gå op i, hvad dit tøj udstråler, kan det dog være en idé at købe ind bevidst derefter. Derved kan du gradvist få en mere og mere unik garderobe. Først og fremmest er der naturligvis massevis af muligheder for unikt tøjindkøb online. Der kan du tilmed søge efter lige den slags tøj, du drømmer om. For så vidt muligt kan du også være sikker på, at der ikke er nogen i nabolaget, der har købt det samme.  

Der findes dog ikke noget mere unikt end hvad du kan finde i genbrugs- og vintagebutikker. Er du til den lidt mere gammeldags stil, er det naturligvis lige sagen. 

Eget tryk på t shirts 

Er du imidlertid mere til den moderne tøjstil, kan du opnå en mindst lige så unik garderobe ved selv at designe noget af dit tøj. Med internettet ved dine fingerspidser, har du for eksempel enhver mulighed for at lave eget tryk på t shirts til stort set ingen penge.  

Det vil altså sige, at du nærmest kan opbygge en fuldstændig unik garderobe med din helt egen stil ved bare at lave tryk på t shirts. Det kræver naturligvis, at du er en smule kreativ, hvis du selv skal finde på alle de tryk på t shirts. Heldigvis er der masser af muligheder.  

Det mest oplagte men nok også mest besværlige er at lave abstrakte tryk på t shirts. På den måde bliver det nærmest en form for kunst eller i hvert fald grafisk design. Er du til den salgs og får lidt øvelse, kan det imidlertid blive til nogle rigtig pæne t shirts.  

Omvendt kan du også lave mere personligt tryk på t shirts. Har du en hobby kan det afbilledes, lige så vel som du kan bruge egne billeder eller endda bare tekst på kreativ vis. Der er masser af muligheder og ingen undskyldninger for ikke at have en unik garderobe.