Sovesofa

Soveværelser er ikke nemme at indrette. Det er et af de rum, hvor man har store møbler, som tager meget plads, samtidig med at det skal være behageligt og rart at være i. Bor man i en lille lejlighed med små rum, så begynder indretning at blive en udfordring. Udfordringen fortsætter, hvis man kun har en etværelseslejlighed og gerne vil have gæster. Pludselig skal ens soveværelse også være skjult i en dagligstue, og møblerne skal være praktiske såvel som behagelige.

Hvordan gør man så det? Hvordan forener man to rum, der har forskellige slags møbler ind til et enkelt?

Møbler med flere funktioner

Ligesom du har set folk stille vaser og ting på en kommode, så er det smart at tænke over, hvordan møbler ellers kan bruges. En kommode fungerer godt som tv-bord, et sengebord med et par skuffer kan ligeledes bruges til undertøj og strømper, og naturligvis findes der sovesofaen, der kan slås ud til en seng og slås sammen til en sofa.

Det gode en Futon sovesofa er, at det har designet sig efter ideen om to rum i et. Mange sovesofaer designes, som værende kun en sovesofa. De bliver klodsede. Du har et enkelt rum under soveplatformen til dyne og pude, men grundet størrelsen på rummet, så har du ikke så let adgang til det hele. At det er en sovesofa går hen og bliver tydeligt, og det er ikke pænt.

Der er det at en futon sovesofa har tænkt over, hvordan en lækker sofa ser ud, og indbygget en funktion, således at den kan slås ud til en seng. Udover at funktionen er der, så er de også nemme at have med at gøre. Har du dårlig ryg eller skrøbelige ben, så slipper du for at skulle bøje dig for meget for at slå sengen ud.

Fokus på behagelighed

Udover at mange sovesofaer traditionelt designes klodset, så kan de også være ganske upraktiske. Mange sovesofaer har denne her soveplatform, som skubbes ind under sofaen. Dette betyder, at du mister et betydeligt stykke rum under sofaen, der kan bruges til rollers og opbevaring. Der er selvfølgelig rummet designet til sengetøjet, men dette er enten ganske småt eller svært at komme ned til.

En futon sovesofa har sikret sig dette ikke er et problem. Dernæst kommer så, at soveplatformen på den klodsede sovesofa ikke er lig med en blød og behagelig seng. Det kan lede til, at man ligger ujævnt, at man kan mærke hvert og et materiale under stoffet. Her får man dårlig ryg, og dagene begynder at blive det ligeså.

Der er det vigtigt, at man har en sovesofa, der kan love god rygstøtte både som sofa såvel som seng. Ved at have en sådan sovesofa, som besidder den holdbarhed og behagelighed, så kan du have den flere år ud i fremtiden. Når du flytter ud i noget større, så kan du stille sovesofaen i dagligstuen som sofa og gæsteseng, når du har overnattende gæster.