Try Medics

Er du interesseret i en fremtid inden for medicin? Så kan et ophold i Afrika med Try Medics være noget for dig! Her kan du komme til Tanzania eller Uganda og opleve miljøet på et afrikansk hospital og se, hvordan dagligdagen er iblandt lægerne der.  

Få indblik i hospitalsmiljøet 

Med Try Medics får du indblik i et ægte hospitalsmiljø, og det kan være meget gavnligt for dig, som ikke er startet på sin videregående uddannelse endnu. Oplevelsen kan give dig blod på tanden, så du bliver sikker på, at det er det, som du vil med din fremtid. Er du allerede i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, kan Try Medics og din uddannelsesinstitution eventuelt koordinere, så praktikforløbet gælder som en del af din undervisning. 

Se hvordan de professionelle arbejder 

Inden du skal afsted, skal du vælge hvilken profession, du gerne vil vide mere om. Det kan for eksempel være læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge eller fysioterapeut, og så vil du følge den profession under dit ophold. Du får lov til at se dem over skulderen i deres hverdag og opleve, hvad det vil sige at have deres arbejde på deres hospital. Det vil give dig en masse førstehåndserfaring, som vil være meget brugbart i fremtiden, hvis du vælger en sundhedsfaglig uddannelse. 

Få en betroet mentor 

Derudover vil Try Medics tildele dig en betroet mentor under dit ophold, som selvfølgelig er af den profession, som du har valgt. Du vil følge din mentor rundt på hospitalet, og de vil være som en guide for dig. Med dem kan du frit stille spørgsmål, og du kan stole på, at de har en masse erfaring, som de kan dele ud af. Try Medics vælger kun mentorer, som de har stor tillid til, og som er gode til at give både personlig og faglig støtte. 

Mærk din egen udvikling 

I takt med at du lærer mange nye ting, vil du også begynde at kunne mærke en udvikling i dig selv. Den udvikling vil selvfølgelig tage form af faglig udvikling grundet alle de spændende oplevelser på hospitalet, men den vil også tage form af nye venskaber og gode minder, som du selvfølgelig stadig vil have, når du kommer hjem igen. Du vil kunne finde venner både iblandt hospitalets personale og dine medrejsende, og jeres tid sammen vil aldrig blive glemt. 

Få minder for livet 

Udover dagene på hospitalet, vil din fritid også blive fyldt med oplevelser. Tanzania og Uganda er begge meget smukke og varme lande, der har en helt anden natur end den, som vi kender fra Danmark. Du vil opleve landenes særlige kultur og komme med på flere forskellige slags dagture, hvor du kan overvære landskabet og dyrelivet.  

Bliv forberedt på fremtiden 

Et ophold med Try Medics vil være fantastisk og lærerigt for dig, der gerne vil noget sundhedsfagligt. Det er en oplevelse, der er meget fascinerende, personlig og unik, samtidig med at den er karriererelevant. Du får rig mulighed for at lære nye ting og for at udvikle dig selv. Som ungt menneske er det noget af det bedste, man kan forestille sig.