københavn murer
carolinesillesen

Giisp! Vi skal have renoveret vores badeværelse! Men hvordan skal det dog gå? Tænker du måske, og det gjorde jeg også ærligt talt selv, men heldigvis er der efterhånden ved at være kommet styr på det hele. Nu mangler vi bare at håndværkerne dukker op og går i gang med arbejdet. Så håber jeg bare de ikke sviner på gulvet (hihi).

Nej helt seriøst, jeg var ærligt talt bange for, hvor mange forskellige håndværkere der skulle rende ind og ud ad min hoveddør, før jeg kunne få mit nye badeværelse, og imens kunne jeg selv bare sidde der helt uvasket og se på. Heldigvis fik jeg anbefalet https://www.m3smurer.dk/, der udover at kunne stå for alt murerarbejdet også kan holde de andre håndværkere til ilden, og det er virkelig noget af det, jeg selv frygtede for.

renovering af badeværelse

Vi fandt vores murer i København, men …

Det var faktisk lidt af et tilfælde, at vi fandt M3S Mureentreprise, for de holder til i Stenløse, og vi bor som bekendt i København, men det er jo ikke først gang, vi finder en håndværker i Stenløse, så det er næsten som om, det er skæbnebestemt, at det er derfra, vi får vores håndværkere.

Men historien om, hvordan vi fandt vores murer i København i Stenløse, er faktisk ret sjov. Jeg var oppe og besøge en gammel veninde, der lige har købt hus i Stenløse, og inden de flyttede ind, skulle de have ordnet ydermurene – hun sagde, at det hedder skalmuring, men hvad ved jeg?

Anyway, de havde fundet et murerfirma, der skulle løse opgaven, og de havde fået en pris og aftalt en dag. Om morgenen sidder hun og venter, og så dukker der slet ikke nogen op. Hun forsøger at ringe til dem og klage, og de siger, at de sender en forbi, men han dukker heller ikke op.

Dagen efter dukker der en op, men han har ikke værktøj med, og min veninde, der på daværende tidspunkt havde fået nok af firmaet, ender med at skælde ham hæder og ære fra midt i indkørslen. I samme sekund som hun smider den værktøjsløse håndværker på porten, kommer der en mand gående forbi med sin hund, og han er murer og vipti, vupti, vampax, hans firma gik i gang samme eftermiddag, og det var M3S, som vi jo så har hyret.

Nu glæder jeg mig helt til min murer i København kommer

Det er en sjov historie, men det var jo ikke kun en murer i København, vi havde brug for, for på badeværelset er der jo også vand, el og træ, og med mit held var jeg stadig overbevist om, at der ville gå et eller andet galt, men efter vores første samtale med M3S Mureentreprise blev alle mine bekymringer manet til ro.

totalentreprise

Det viser sig, at de ikke kun laver murerarbejde, de foretager også noget, der hedder totalentreprise, hvor de holder styr på alle de andre håndværkere, og på den måde er vi garanteret det samme høje serviceniveau, lige meget hvem der kommer ind ad døren, lyder det ikke smart?