Ny e-cigaret

I starten af 1900-tallet var det helt normalt at markere unge drenges overgang til voksenlivet med en pibe i konfirmationsgave. Overalt måtte der ryges, hvilket også var gældende for fly, klasseværelser og børnehaver. Men, I 2007 kom så dagen, hvor den store rygelov blev indført og vores folkekære Kim Larsen stædigt gjaldede for menneskets naturlige ret til rygning.
Det er da også fantastisk at blæse store mængder blågrå røg ud gennem næse og mund, mens man læner sig tilbage og nyder en brandvarm espresso. Det er da også almindeligt kendt, at rygere bare har det sjovere. Desværre er der dog også en skyggeside ved tobakshyggen, for den kræver i kun stigende grad sit fra tegnebogen, og et moderne menneske bør desuden tage cigaretpakkernes advarselsmærkater og sit eget helbred alvorligt. Der er bare det ved det, at der ikke er mange røgringe og smag af frisk virginia i afholdenhed og nikotinplastre alene.
Kig på https://gosmoke.dk/ og se det store udvalg af e-cigaretter, startpakker og tilbehør samt væsker med mere end 100 smagsvarianter. Her er alt for både nybegyndere og veterandampere.

Et sundere alternativ til tobakken

Livet efter tobakken behøver dog ikke at være hverken gråligt trist eller uden espressos og stemningsskabende skyer af hygge. I 2007 blev e-cigaretter introduceret til det europæiske marked som et sundere alternativ til cigaretter, og damp med duft af frugt, lakrids og Kung Fu is begyndte at sætte stemningen på fortovscafeerne. Dengang mente mange, at den elektroniske cigaret var en midlertidig og flygtig trend, men sådan gik det ikke. Tværtimod lever den i bedste velgående. Der bliver konstant udviklet på e-cigaretters designs, batterier og væsker, og snart vil den også kunne få bluetooth-forbindelse til din smartphone, så du kan få endnu bedre styring med din dampning.
Er du en af dem, der er træt af at lugte som et askebæger og gerne vil skifte til de moderne e cigaretter, men synes det virker lidt omstændigt at komme i gang? Fortvivl ikke, for hos GoSmoke.dk følger sortimentet med tidens udvikling af højkvalitets e cigaretter, væsker og tilbehør, og med mere end syv års erfaring på markedet kan de sagtens hjælpe dig i gang.

Ikke kun mindre skadeligt

At være mindre skadeligt end tobaksrøg er ikke dampens eneste fordel. Særligt efter de seneste prisstigninger på tobaksvarer er e-cigaretten en endnu billigere løsning på at få stillet sit nikotinbehov.
Efter den første investering på en 300-400 kroner for en anstændig startpakke er du godt i gang, og her begynder en verden af smag at åbne sig. Nogle dampere finder hurtigt en favorit variant at betro sig til, mens andre ynder at have sig et arsenal af smage med sig på farten. Med en e-cigaret kan du nemlig for eksempel nyde smagen af abrikos til morgenkaffen og dampe vampyrvingummi eller en vaskeægte rød virginia efter en god frokost.
Herudover er e-cigaretten din helt egen personlige gadget, som du kan sammensætte præcist efter eget ønske for både det designmæssige udtryk, størrelse af batteri, sugemodstand og meget mere.
Det er også efterhånden almindeligt kendt, at vi dampere bare har det sjovere