carolinesillesen

Det er altid en god ide som virksomhedsejer at sørge for, at der er en god frokostordning i firmaet. Men hvorfor hænger tingene lige præcis sådan sammen? Kan man ikke blot bede sine arbejdere om selv at tage madpakke med på arbejdet? 

Det kan man naturligvis godt, men det ville være bedre for dig som virksomhedsejer i den lange ende at sørge for, at der er en frokostordning firma. Læs mere om hvorfor i denne artikel. 

Hvad dine arbejdere spiser påvirker dig  

Man er ofte fristet til at tro, at noget så personligt, som hvad ens arbejdere og går og spiser i løbet af dagen, slet ikke påvirker dig som firmaejer. Men det gør det nu engang. 

Du kender det formentlig selv af personlig erfaring; hvis man ikke får ordentlig ernæring i løbet af dagen, så er det rigtig svært at skulle præstere på sit arbejde. Det kan være svært at holde fokus om man føler sig for eksempel mere træt i hovedet, hvis man ikke har fået noget ordentligt (og sundt) mad den dag. 

Derfor er det en god ide, at du som virksomhedsejer sørger for, at der er en god og sund frokostordning på dit firma. Og benyt dig også gerne selv af. På den måde viser du et godt eksempel for dine arbejdere og sørger for, at der i det mindste altid er muligheden for at få et sundt måltid mad. 

Prøv at snakke om at sætte priserne for maden i denne frokostordning så lav som overhovedet muligt for dine arbejdere. Det er noget du bør drøfte med det firma, som står for jeres frokostordning. Jo billigere maden er, jo mere fristede bliver dine arbejdere til at benytte sig af den.  

Find frem til at godt frokostordning firma  

Hvis du gerne vil arrangere en god frokostordning på arbejdspladsen, så handler det om at finde frem til et rigtig godt frokostordning firma. Det gør du blandt andet ved at benytte dig af forskellige anvendelser, hvorigennem du kan danne dig en ide om, hvad tidligere kunder har sagt om deres frokostordninger. På den måde danner du dig et overblik over, hvilke frokostordning firmaer som du bør kigge nærmere på. 

Du kan eventuelt også tage en snak med andre firma ejere i din sociale omgangskreds om, hvilket firma de har benyttet til frokostordningen. Det kan være rart nogle gange at have sådan en samtale med andre, som selv har stået i samme position, som man gør netop nu. Og de kan forhåbentlig pege dig i retning af et firma eller to, som du bør tage kontakt til. 

Tag kontakt 

Det er ofte meget smertefrit at tage kontakt til et frokostordning firma og høre ad, hvordan det eventuelt ville foregå, hvis man fik sin frokost ordning igennem dem. For du har formentlig en hel del spørgsmål omkring selve ordningen, som du gerne vil have svar på. Det giver de fleste frokostordning firmaer med glæde. 

Løft derfor røret og giv dem lige et opkald. Det behøver ikke at tage mere end et par minutter.