https://nordicscreen.dk

For at have succes som hotel skal og må kundeservice være helt i top.
Måske giver korrekt markedsføring nye kunder, men at få dem til at komme igen og igen kræver at kunden føler sig mødt, godt serviceret og har et ukompliceret og behageligt ophold på hotellet.
Der findes mange måder at løfte jeres kundeservice op på et højere niveau. Her kommer et par tips.

Gør informationen let tilgængelig

Ikke alle kunder ønsker at henvende sig til personalet hver gang de har et spørgsmål, så sørg for at gøre information omkring typiske spørgsmål let tilgængelig.

Oplever i f.eks. hyppige spørgsmål om hvordan jeres gæster finder vej et bestemt sted hen, eller hvor de kan få en ekstra pude eller et tæppe, så sørg for at kunden hurtigt kan finde information herom, eller gør det nemt for gæsten at finde ud af, hvor han eller hun skal henvende sig.
Dette kan f.eks. være med en ekstra infoskærm på værelset, eller på gangen, eller i en mail som kunden modtager ved tjek-in. Hvis du er på udkig efter infoskærme, så se her.

https://nordicscreen.dk

Overgå gæsternes forventninger

Den bedste måde at få gæster til at vende tilbage på, er ved at overraske positivt. Noget af det, der gør et ophold til noget særligt, er når gæsten oplever, at der bliver gjort noget ekstra.
På en infoskærm kan i oplyse hotellets gæster om dagens særlige tilbud i restauranten, fortælle om restriktioner eller forhold som gæsten skal være opmærksom på, give jeres gæster en positiv hilsen, en vejrudsigt eller hvad end der måtte være relevant.

Spar tid for både gæsten og jer

Tiden er noget af det mest kostbare vi har, det gælder både for jer som hotel, men også for jeres gæster.
I en digital verden har vi vænnet os til at alting kan ordnes relativt hurtigt, og der er ikke meget tålmodighed til at stå i kø eller vente på oplysninger.
Gør det nemt og muligt for dine kunder at betjene sig selv via interaktive infoskærme. Lad f.eks. gæsten tjekke ind selv, booke en massage, et bord til middagen, et konferencerum, leje en bil osv. osv.
De gæster der foretrækker personlig betjening vil fortsat henvende sig, men for gæster der foretrækker en digital løsning vil I allerede her vinde mange points på kundeservice, og I har sparet tid men stadig hjulpet jeres gæst.

Sørg for at alle kan hjælpe jeres gæster

Selvbetjening kan dog aldrig afløse god gammeldags interaktion, så sørg for at alt personale på hotellet kan hjælpe jeres gæster uanset hvad de ønsker.
På et hotel findes der selvfølgelig mange forskellige funktioner lige fra rengøringsdamen til direktøren, og de to behøver ikke nødvendigvis at kunne udføre hinandens job, men bør som minimum kende til funktionerne.
Gæsterne ved nemlig ikke altid hvor de skal henvende sig hvis de har et spørgsmål, og er det nu lige pedellen der er tættest på når gæsten gerne vil vide, hvordan de booker et bord, så er sandsynligheden for at de spørger pedellen ret stor.  Som minimum bør pedellen kunne hjælpe gæsten i den rigtige retning.